My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Søgeresultater
Opslag-ID: 15103086

Kundeservicemedarbejder på deltid søges til KONE!

Kan du lide et højt arbejdstempo, hvor du sammen med dine kollegaer skal udfylde en vigtig funktion i en af verdens førende elevator- og rulletrappevirksomheder? Vil du have værdifuld erfaring fra en virksomhed, som i flere år, er blevet udnævnt til en af verdens mest innovative virksomheder af Forbes Magazine? Send din ansøgning allerede i dag, da vi arbejder med løbende rekruttering!

Ansøg her!

Virksomhed: KONE A/S

Lokation: Ballerup

Jobkategori: Kundeservice

Omfang: Deltid

Startdato: Maj/juni

Opgavetype: Konsulent

Om stillingen

På vegne af vores samarbejdspartner KONE, leder Academic Work efter en deltidsmedarbejder til deres kundeservice afdeling på kontoret i Ballerup. Her vil du arbejde ca. to dage om ugen, og arbejde fuldtid i juli måned for at afløse med ferie. Stillingen vil løbe frem til efter sommerferien, hvorefter der er mulighed for forlængelse.

I denne stilling vil dit primære ansvar være at modtage og håndtere fejlmeldinger fra kunder og privatpersoner, både telefonisk og på mail. Dette kan også være at modtage elevatoralarmer, hvor du er den første man kommer i kontakt med, hvis man sidder fast i en elevator. Sammen med dine kolleger vil du arbejde på at opnå virksomhedens høje servicemål. Derudover vil man i denne afdeling også have ansvar for at håndtere alarmopkald fra elevatorer og koordinering af teknikerkørsel- og opgaver. Du vil dermed indgå i en rolle, hvor du dagligt vil være i kontakt med mange forskellige typer af mennesker, både internt og eksternt og derfor er det vigtig, at du brænder for at give en god kundeoplevelse. Du bliver del af et arbejdsmiljø, hvor din trivsel prioriteres højt. Du vil opleve stort engagement i både din personlige, men også faglige udvikling. Du vil blive en del af et team, af både studerende og fuldtidsmedarbejdere, som løbende vil kunne give dig en god og kyndig sparring i, hvordan du lykkedes i dine opgaver. Som konsulent hos Academic Work får du en god mulighed for at vokse som professionel, udvide dit netværk og etablere værdifulde kontakter til fremtiden.

Arbejdsopgaver

 • Modtage og håndtere elevatoralarmer, hvor du vil være den første personerne er i kontakt med
 • Identificere sikkerhedssituationer
 • Koordinere og administrere teknikernes arbejdsopgaver- og kørsel
 • Modtage alsidige kundehenvendelse
 • Diverse ad hoc opgaver

Vi søger dig som

 • Er studerende på en videregående uddannelse
 • Er serviceminded og kan tale med forskellige typer mennesker
 • Er struktureret af natur og en holdspiller
 • Har en god arbejdsmoral
 • Glad og positiv
 • Kan lide et højt arbejdstempo
 • Taler flydende dansk i tale og skrift og kan gøre dig forståelig på engelsk
 • Har god viden inden for Microsoft Office-pakken Tidligere erfaring med kundeservice eller andet servicejob vil betragtes som en fordel.

Vores rekrutteringsproces

Denne rekrutteringsproces varetages af Academic Work, og det er vores kundes ønske, at alle spørgsmål vedrørende stillingen rettes til Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke før rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er gået videre til næste fase. Processen omfatter to tests: en personlighedstest og en kognitiv test. Testene er værktøjer til at finde det rigtige talent til den rigtige stilling, for at muliggøre ligestilling, mangfoldighed og en retfærdig proces.

KONE A/S

KONEs mission er at forbedre flowet i byerne. Som globalt førende inden for elevator- og rulletrappebranchen, udvikler, producerer og leverer KONE elevatorer, rulletrapper og automatiske døre og porte, såvel som serviceløsninger og moderniseringsløsninger, der giver merværdi for bygninger gennem deres livscyklus. Via et mere effektiv People Flow® transporterer vi mennesker sikkert, bekvemt og trygt i højere og smartere bygninger. KONE er eksperter i nyinstallation, service og modernisering med over 100 års erfaring. I dag er der over 60,000 ansatte i KONE, der servicerer kunder over hele verden.

Bliv en del af Academic Work

Som konsultent hos Academic Work tilbyder vi et væld af karrieremuligheder, opbygger dit netværk og skaber værdifulde kontakter for fremtiden. Du får en Consultant Manager, som støtter og hjælper dig hele vejen

Læs mere om Academic Work
Happy group icon

Har du spørgsmål til stillingen?

Sarah De La Porte eller en af medarbejderne i rekrutteringsafdelingen vil glædeligt besvare sarah.porte@academicwork.dk Angiv venligst opslag-ID i din e-mail: 15103086

Ansøg her!