My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Søgeresultater
Opslag-ID: 15102544

Accountant

Sheltons Relocation ApS

Tag skridtet ind i Sheltons Accountants & Business Advisers, Denmark – et sted, hvor din karriere inden for regnskab og rådgivning kan tage fart. I takt med Sheltons' hastige vækst, søger de nu en dedikeret og dygtig medarbejder til deres dedikerede team, som være en del af at levere højkvalitetsløsninger i en international kontekst. Er du klar til at udfolde dit potentiale og udvikle dine færdigheder i en virksomhed med stærk brancheerfaring? Vi opfordrer dig til at ansøge nu, da vi løbende gennemgår ansøgninger.

Ansøg her!

Virksomhed: Sheltons Relocation ApS

Lokation: København

Jobkategori: Økonomi / Jura / Indkøb

Omfang: Fuldtid

Startdato: Hurtigst muligt

Opgavetype: Rekruttering

Andre: Mulighed for hjemmearbejde

Om stillingen

Sheltons Accountants & Business Advisers, Denmark er en international orienteret virksomhed indenfor Accounting and Business Advisory, som er i rivende udvikling med mange nye kunder og nye arbejdsopgaver. Sheltons er specialiseret i at rådgive og assistere internationale virksomheder, som etablerer sig og driver virksomhed i Danmark, samt personer med internationale relationer bosiddende i Danmark. Med et ”One-Stop-Shop” koncept assisterer de med bogføring og rapportering, moms, skat, lønadministration og HR relaterede opgaver. Derudover assisterer de med alt fra compliance vedrørende årsregnskaber og compliance til omfattende skatte- moms- HR-rådgivning og anden juridisk rådgivning vedrørende tilknyttede services. Som del af Sheltons, vil du i tæt samarbejde med dine kollegaer fra starten få ansvar for en portefølje af internationale kunder i forskellige brancher. Med kontorer i nyrenoverede og bevaringsværdige kontorer i Københavns gamle bydel nær Gammel Strand og Strøget, tæt på offentlige transportmuligheder får du alle muligheder for at udvikle din karriere som accountant indenfor for regnskab og lønadministration. "Vores team består af rådgivere, der arbejder med regnskab, skat og moms samt løn- og HR-relaterede opgaver, og vi forventer flere kolleger i den nærmeste fremtid. Vi har en rigtig god holdånd – og samtidig er vi professionelle rådgivere, der sparrer med hinanden i forbindelse med løsningen af opgaverne. Det skal også være sjovt og givende at gå på arbejde: Vi fokuserer på at være gode kolleger og have en god holdånd og grine sammen. Vi er alle med til at bygge op sammen på en ordentlig og god måde." Citat fra Stefano Oragano, Direktør af skatteafdelingen hos Sheltons.

Du bliver tilbudt

 • Et inkluderende og støttende arbejdsmiljø
 • Grundig onboarding-process
 • Adgang til spidskompetencer, efteruddannelse og ressourcer til at understøtte din rolle
 • Konkurrencedygtig lønpakke
 • Sociale arrangementer og fredagsbar
 • Faglig udvikling og vækst i en hurtigt ekspanderende virksomhed

Arbejdsopgaver

 • Ugentlig, månedlig og kvartalsvis bogføring og rapportering
 • Momsafstemning og rapportering
 • Lønadministration og HR relaterede opgaver
 • Opstilling og rapportering af årsregnskaber
 • Udarbejdelse og rapportering af compliance for selskaber og filialer
 • Andre relaterede og ad-hoc opgaver

Vi søger dig som

 • Er revisor- eller regnskabsudannet, gerne med 2-3 års erfaring
 • Har kendskab til én eller flere økonomi- og lønsystemer, og har besidder en intuitiv forståelse for IT og har evnen til hurtigt at tilpasse dig nye systemer og teknologier
 • Har kompetencer i Excel
 • Er ivrig efter at lære, åben for at udvikle dine evner og bringe din viden i spil
 • Behersker dansk og engelsk flydende, både når det kommer til skriftlig og mundtlig kommunikation
 • Tager selvstændigt ansvar og kan skabe gode relationer til både kunder og kollegaer. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med internationale kunder indenfor regnskab, bogføring, skat/moms og gerne lønadministration.

Vores rekrutteringsproces

Denne rekrutteringsproces varetages af Academic Work, og det er vores kundes ønske, at alle spørgsmål vedrørende stillingen rettes til Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke før rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er gået videre til næste fase. Processen omfatter to tests: en personlighedstest og en kognitiv test. Testene er værktøjer til at finde det rigtige talent til den rigtige stilling, for at muliggøre ligestilling, mangfoldighed og en retfærdig proces.

Sheltons Relocation ApS

Sheltons Accountants & Business Advisers, Denmark, er en fremtrædende og respekteret aktør inden for regnskabs- og virksomhedsrådgivning. Med et fokus på at levere skræddersyede og omfattende løsninger, har Sheltons etableret sig som en nøglespiller på det danske marked. De specialiserer sig i at assistere både lokale og internationale virksomheder med en bred vifte af services, herunder regnskab, skat, moms, lønadministration og HR-rådgivning. Kendetegnet ved deres dybdegående ekspertise og en kundeorienteret tilgang, har Sheltons Accountants & Business Advisers opbygget et stærkt ry for at yde exceptionel service og rådgivning, der understøtter virksomheders vækst og succes i Danmark.

Bliv direkte rekrutteret til Sheltons Relocation ApS

Gennem denne stilling bliver du rekrutteret direkte til vores kunde. Du kan bare læne dig tilbage, mens vi sørger for hele ansøgningsprocessen.

Happy group icon

Har du spørgsmål til stillingen?

Sarah De La Porte eller en af medarbejderne i rekrutteringsafdelingen vil glædeligt besvare sarah.porte@academicwork.dk Angiv venligst opslag-ID i din e-mail: 15102544

Ansøg her!