Retningslinjer for konsulenter i Academic Work vedrørende coronavirus

Opdateret 27-03-2020 kl. 10:00

Ved årsskiftet brød der et Coronavirus ud i Hubei-provinsen, Kina. Siden udbruddet har Academic Work fulgt udviklingen tæt via. Sundhedsstyrelsen, Udenrigsministeriet, Politiet og WHO. En udvikling vi tager meget seriøst. Med udgangspunkt heri har vi fremskaffet en række retningslinjer for dig som konsulent i Academic Work. Vores retningslinjer har til formål at overskueliggøre din situation som konsulent hos os i en helt særlig tid. Retningslinjerne tager udelukkende udgangspunkt i Regeringen og officielle myndigheders anbefalinger og opfordringer. Retningslinjerne vil blive opdateret løbende.

Vi håber, at disse retningslinjer kan være med til at forhindre yderligere smittespredning og mindske den tvivl, du som konsulent hos os kan have. Du er som altid velkommen til at kontakte din Consultant Manager i Academic Work, hvis du har spørgsmål til din stilling i forbindelse med coronavirus. På trods af nedenstående retningslinjer, henviser vi altid til, at du konsulterer din nærmeste leder på din arbejdsplads samt din Consultant Manager hos os i Academic Work, før du foretager dig arbejdsrelaterede ændringer.

Retningslinjer

Ud over vores ovenstående retningslinjer anbefaler vi, at du holder dig ajour med de retningslinjer, der gælder for den organisation, hvor du arbejder. I tilfælde, hvor organisationen har mere strenge retningslinjer, forventes det, at du følger dem i første omgang. I så fald skal du straks kontakte din Consultant Manager.

Denne side opdateres løbende.

Med venlig hilsen, Os hos Academic Work

Del artikel