My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Opdateret 27-03-2020 kl. 10:00

Ved årsskiftet brød der et Coronavirus ud i Hubei-provinsen, Kina. Siden udbruddet har Academic Work fulgt udviklingen tæt via. Sundhedsstyrelsen, Udenrigsministeriet, Politiet og WHO. En udvikling vi tager meget seriøst. Med udgangspunkt heri har vi fremskaffet en række retningslinjer for dig som konsulent i Academic Work. Vores retningslinjer har til formål at overskueliggøre din situation som konsulent hos os i en helt særlig tid. Retningslinjerne tager udelukkende udgangspunkt i Regeringen og officielle myndigheders anbefalinger og opfordringer. Retningslinjerne vil blive opdateret løbende.

Vi håber, at disse retningslinjer kan være med til at forhindre yderligere smittespredning og mindske den tvivl, du som konsulent hos os kan have. Du er som altid velkommen til at kontakte din Consultant Manager i Academic Work, hvis du har spørgsmål til din stilling i forbindelse med coronavirus. På trods af nedenstående retningslinjer, henviser vi altid til, at du konsulterer din nærmeste leder på din arbejdsplads samt din Consultant Manager hos os i Academic Work, før du foretager dig arbejdsrelaterede ændringer.

Retningslinjer

  • Academic Work respekterer Regeringens opfordring til, at alle medarbejdere i private virksomheder, der kan, arbejder hjemmefra minimum t.o.m. d. 13. april. Dette er et stort og vigtigt tiltag for at undgå smittespredning og skal gøre det sikkert og muligt at arbejde for medarbejdere, der er afhængige af at være fysisk tilstede på sin arbejdsplads.
  • Academic Work fraråder dig og alle andre konsulenter at rejse til lande og områder, som Udenrigsministeriet fraråder at rejse til. Find den opdaterede liste over frarådede rejselande her.
  • Academic Work anbefaler desuden konsulenter at gå i hjemmekarantæne i 14 dage med hjemmearbejde, hvis man efter den 2. marts kommer til Danmark fra såkaldte røde lande. Hvis du ikke har mulighed for at arbejde hjemme, så kontakt din Consultant Manager hos Academic Work hurtigst muligt.
  • Desuden anbefales det, at du bliver hjemme i 14 dage. hvis du efter d. 23. marts er kommet hjem fra rejse i hvilket som helst land.
  • Har du rejst i et risikoområde og udviklet symptomer inden for de første 14 dage efter afrejse, skal du blive hjemme og ringe til din egen praktiserende læge.
  • Vi opfordrer til ekstra forsigtighed, uanset om du besøger berørte områder og lande eller ej.
  • Hold desuden afstand til andre mennesker, begræns social samvær mest muligt, bliv helst hjemme så vidt muligt og vask og sprit dine hænder grundigt og ofte.

Ud over vores ovenstående retningslinjer anbefaler vi, at du holder dig ajour med de retningslinjer, der gælder for den organisation, hvor du arbejder. I tilfælde, hvor organisationen har mere strenge retningslinjer, forventes det, at du følger dem i første omgang. I så fald skal du straks kontakte din Consultant Manager.

Denne side opdateres løbende.

Med venlig hilsen, Os hos Academic Work