Jobagent

Opret en jobagent

Uanset om du lige har påbegyndt dit studie, er nyudddannet eller allerede har startet din karriere, anbefaler vi, at du opretter en jobagent. På den måde kan du følge spændende karrieremuligheder inden for dit fagområde, og du vil modtage en e-mail fra os hver gang vi offentliggør en stilling, der matcher dine ønsker og interesser.

Opret jobagent

Sådan opretter du en jobagent

Start med at logge ind på din profil eller opret en ny profil, hvis du ikke allerede har en. Du kan derefter oprette en jobagent på to forskellige måder:

  1. Filtrér de stillinger, du ønsker at se ved at markere kategori og område. Ud fra dette valg kan du oprette en jobagent ved at trykke "opret jobagent til denne søgning". Dette gemmes derefter på din profil.
  2. Log ind på din profil og klik på 'Jobagent' i menuen til højre. Der kan du oprette, ændre og eventuelt fjerne din jobagenter.

Jobagent efter dit behov

Hvis du er interesseret i at arbejde inden for flere områder og i flere byer, kan du oprette mere generelle jobagenter.

Hvis du i stedet kun vil modtage besked fra jobagenten inden for en bestemt erhvervskategori i en bestemt by, når stillingen offentliggøres, skal du oprette en mere detaljeorienteret jobagent.

Du kan selvfølgelig aktivere flere jobagenter, både detaljerede og generelle samt kombinere disse.