My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
AW Family

Vi er AW Family

Ligesom andre familier, så deler vi den samme historie og fælles fremtid. Vi sigter efter den samme vision, vi er drevet af de samme kerneværdier og vi hjælper hinanden frem. Ved at arbejde og omgive os med ambitiøse mennesker, er vi gået fra at være et lille start-up til en international forretningsfamilie. Vores succes er resultaterne af, at vi tiltrækker de rigtige medarbejdere, kandidater og konsulenter – fordi, det er mennesker, der får os til at vokse og vores mission som familie er, at få mennesker til at vokse.

Starten på en rejse

For 20 år siden, i 1998, fik tre venner i Sverige en idé om at sammenbringe deres studiekammerater og virksomheder med behov for deltidsansatte. Det skød starten for Academic Work i gang. I dag består vi af et stort antal kontorer i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Schweiz. Rekruttering og vikarløsninger har altid være kerneforretningen i Academic Work og i over 20 år har vi hjulpet mere end 130.000 Young Professionals med at finde et job, mens vi samtidig tilfredsstiller vores kunders rekrutteringsbehov. Styrken og potentialet i denne målgruppe har altid været central for os. Det er derfor, at vi, som rekrutteringsvirksomhed, definerer os selv som Home of the Young Professionals. Vi står aldrig stille men bevæger os altid fremad. Ved at finde nye metoder til at tilbyde virksomheder talentfulde medarbejdere, begyndte vi at vokse til noget meget større end blot Academic Work. Vi er blevet til en familie – AW Family.

Vores nye familiemedlemmer

Nye behov fremkommer, mens de eksisterende ændrer sig. For at følge med de udfordringer vores kunder møder, valgte vi i 2016 at opdele Academic Work Holding AB i to forretningsområder – Academic Work Solutions AB og Academic Work X (AWX). Denne opdeling gjorde os agile og forandringstilpassede til vores kunders behov. Academic Work Solutions AB fortsætter med at fokusere på rekruttering, mens AWX beskæftiger sig med innovative virksomheder, som kan relatere til Academic Works kerneforretning. Inden for AWX findes Academy, en virksomhed der tilbyder Accelerated Learning Programs inden for forretningsområder med færdighedsmangel. Derudover har vi Happo, som er vores cloud-baserede rekrutteringsplatform, som tilbyder en gnidningsfri metode til at håndtere rekrutteringsprocessen.

Som familie har vi aldrig hvilet os på tidligere opnåelse. Vi ser altid fremad, ivrige efter innovation og udfordring af status quo.

AW Family

Vil du være en del af familien?

Vil du være en del af familien? Vi leder konstant efter flere fantastiske medarbejdere. Se vores ledige interne stillinger eller kontakt os på mail.