My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Synes du også, at jobsøgning er en emotionel rutsjebane? Lad os hjælpe dig!

Som din karrierepartner vil vi ikke bare hjælpe til dig med at finde et job, men støtter også de følelsesmæssige op- og nedture, der følger med jobsøgningsprocessen. Vi har sammensat en lille digital værktøjskasse til dig med CV-tips, mindset-hacks, spilleliste og muligheden for at oprette en jobagent gennem os. Vores største ønske er at hjælpe dig med at finde dit næste job.

Ledige stillinger

Tre mindset hacks

At have et positive mindset er nøglen til at præstere dit bedste, uanset om det er under en jobsamtale eller på jobbet. Her er tre enkle mindset-hacks:

  1. Omvend dine tanker. Begynd at se udfordringer som muligheder for at lære og udvikle dig.

  2. Du er, hvad du tænker. Flere positive tanker fører ofte til positive tanker, følelser og handlinger.

  3. Afklar din retning. Skab klare mål – både på kort og lang sigt – og en handlingsplan for at nå dem.

Der findes altid noget at fejre

Nogle gange er vi så fokuseret på, hvad vi ønsker at opnå, at vi glemmer at være stolte af alt det, vi allerede har opnået. Om du klarede jobsamtalen, havde en utrolig god start i dit nye job eller du har fået en lønstigning, så skal de små og store blive fejret!

Mangler du et soundtrack til at fejre dine successer? Så tag et kig på denne spilleliste, som vi har sammensat til dig via Spotify!

Brug for et job inden for tech, IT eller økonomi?

Vi tilbyder jobs inden for en række brancher, men vi specialiserer os i hjælpe young professionals som dig, som vil starte sin karriere inden for teknologi, IT og økonomi. Vil du lære hvordan? Klik på det område, der passer til dit fagområde!


Se øvrige stillinger.

Lad ikke tvivl eller nervøsitet holde dig tilbage

Det er lige meget om det er din første samtale eller din 15., et første job eller en forfremmelse - nervøsitet og tvivl er noget, alle oplever til tider. Men dem, der får succes, er dem, der kan skubbe disse følelser til side og fortsætte med at arbejde hårdt for at nå sine mål.

Ovenstående video giver dig åndedrætsøvelse, hvis du mærker, at dine nerver bygger sig op eller du bare har brug for at tage et øjeblik til at stresse af. Hvis du vil booste din selvtillid, så kan du også downloade vores affirmation wallpapers.

Få jobanbefalinger direkte i din indbakke

Vi har hjulpet mange studerende og akademikere i starten af karrieren med at finde et job. Vil du tage det næste skridt i karrieren? Hvis du opretter en jobagent gennem os, sender vi jobanbefalinger baseret på dine præferencer direkte i din indbakke. Let og smart!