My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Kickstart året med et nyt job

Er det tid til at finde et nyt job i det nye år, men du ved ikke helt, hvor du skal starte? At finde den rigtige karrierevej kan være svært. Vi har hjulpet tusindevis af personer i starten af karrieren med at finde et nyt job – og vi har samlet nogle praktiske råd, der guider dig i den rigtige retning.

Se alle vores ledige stillinger her

Start med at identificere, hvad du kan lide

Har du svært ved at finde ud af, hvilken karrierevej du vil tage? Du kan starte med at gribe en kuglepen og noget papir, og start med at skrive svar på spørgsmål som hvad du godt kan lide at lave, hvad du er god til og hvad der bare får tiden til at flyve afsted. Sørg samtidig at skrive ned, hvad du ikke kan lide for at blive klogere på, hvilke jobs du gerne vil undgå.

Hvis du vil have flere tips til at lande dit næste job - måske endda drømmejobbet - så læs mere i artiklen ved at klikke nedenfor.

Vil du gøre din jobsøgning nemmere? Så kan vi hjælpe dig!

Det næste skridt er at finde ud af, hvad du bliver drevet af, og hvordan du vil have, at din karriere skal udvikle sig. Spørg dig selv, hvilke faktorer der er vigtige for dig i valget af arbejdsgiver.

Ifølge vores egen undersøgelse Young Professional Attraction Index (YPAI) bliver fleksibilitet værdsat mere og mere i valget af arbejdsgiver – er det også tilfældet for dig?

Tilmeld dig vores jobagent og begynd at lede efter arbejdsgivere, som kan give dig det, du leder efter i din karriere. Når du opretter en jobagent gennem Academic Work, sender vi dig skræddersyede jobanbefalinger baseret på dine præferencer! Måske dit næste drømmejob lander direkte i din indbakke?

Ved du allerede, hvad du søger – perfekt! Start rejsen med os og søg dit næste job her!

Mere læsning