Kickstart året med et nyt job

Er du klar til en ny start, men ved ikke hvor du skal starte? At finde den rigtige karrierevej kan være svært. Vi har hjulpet tusindevis af personer med at finde et nyt job – og vi har samlet nogle praktiske trin til at guide dig i den rigtige retning.

Start med at identificere, hvad du kan lide

Har du svært ved at finde ud af, hvilken karrierevej du vil tage? Du kan starte med at gribe en kuglepen og noget papir, og start med at skrive svar på spørgsmål som hvad du godt kan lide at lave, hvad du er god til og hvad der bare får tiden til at flyve afsted. Sørg samtidig at skrive ned, hvad du ikke kan lide for at blive klogere på, hvilke jobs du gerne vil undgå.

Hvis du vil have flere tips til at lande dit næste job - måske endda drømmejobbet - så læs mere i artiklen ved at klikke nedenfor.

6 tips til at lande drømmejobbet

Tag aktive karrierevalg

Det næste skridt er at finde ud af, hvad du bliver drevet af, og hvordan du vil have, at din karriere skal udvikle sig. Spørg dig selv, hvilke faktorer der er vigtige for dig i valget af arbejdsgiver.

Ifølge vores egen undersøgelse Young Professional Attraction Index (YPAI) bliver fleksibilitet værdsat mere og mere i valget af arbejdsgiver – er det også tilfældet for dig?

Tilmeld dig vores jobagent og begynd at lede efter arbejdsgivere, som du tror kan give dig det, du leder efter i din karriere.

Opret jobagent

Ved du allerede, hvad du søger – perfekt! Start rejsen med os og søg dit næste job her!

Mere læsning

Sådan søger du job gennem os

I denne artikel guider vi dig gennem, hvordan du søger job i Academic Work. Læs mere og kom i gang med jobsøgningen i dag!

Søg job

Arbejd aktivt med dit mindset

Et såkaldt udviklende tankesæt er nøglen til professionel og personlig udvikling. Men hvordan kommer du i gang? Læs med her!

Skab et udviklende tankesæt

Hvordan forbereder du dig på et kompetencebaserede interview?

Det kompetencebaserede interview fokuserer på dine personlige kompetencer. Vi deler vores tips til, hvordan du klarer interviewet på bedste vis!

Om det kompetencebaserede interview
Del artikel