My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Tag dit næste karriereskridt inden for økonomi med Academic Work

Drømmer du om at starte nyt job inden for økonomi? Som din karrierepartner hjælper vi dig med at tage det næste skridt i karrieren - enten som konsulent hos os eller gennem direkte rekruttering hos en anden virksomhed.

Her kan du læse om fordelene ved at starte karriere gennem Academic Work og se en oversigt over vores ledige stillinger.

Se alle ledige økonomi.stillinger

Karriere og personlig udvikling

En lovende karriere og mulighed for at udvikle sig på både et personligt og fagligt niveau er vigtige faktorer, når du søger et nyt job. Drømmer du for eksempel om at have en bred rolle i en mindre virksomhed, hvor du kan vokse og udvikle dig over tid? Vi arbejder med store og små virksomheder i en række forskellige brancher, hvilket giver dig gode muligheder for at finde et job, der matcher dine personlige ønsker. Som konsulent hos os har du også en personlig Consultant Manager, der guider dig i din udvikling og hjælper dig at nå at dine karrieremål.

Nye og spændende ansvarsområder

Når du arbejder som konsulent hos os får du muligheden for at få spændende udfordringer og ansvarsområder. Vi arbejder med både globale aktører, mindre nicheaktører og startups.

Lyder det spændende? Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.

Fantastiske kolleger

Selv det bedste job bliver bedre med gode og dygtige kolleger. Når en virksomhed kontakter os, sørger vi for at lære, hvordan teamet, kulturen og de nuværende kompetencer er hos virksomheden og hertil sikre, at du er et fantastisk match for teamet. Det vigtigste for os er, at du trives på din arbejdsplads!

Økonomi - en karriere med gode fremtidsudsigter

Er du interesseret i en karriere inden for økonomi? Efterspørgslen efter økonomi-talenter er stor, så der findes med andre ord gode muligheder for dig, som brænder for en økonomi-karriere. Vi hjælper virksomheder med at udfylde dette hul i seks lande i Europa, og det at arbejde for en af vores kunder kan være starten på en international karriere.

Øget diversitet og ligestilling

For os er diversitet og ligestilling en selvfølge, og vi arbejder dagligt på at sikre en rekrutteringsproces fri for diskrimination og fordomme. Når du søger job hos os, kan du derfor føle dig sikker på, at din viden, erfaring, ambition og fremtidige potentiale er i fokus. Ud over vores daglige arbejde har vi skabt forskellige former for initiativer, herunder AW Academy - vores søsterselskab, som tilbyder intensiv træning inden for IT og tech. Hver optagelse på AW Academy foregår gennem en anonym rekrutteringsproces, hvor vægten ligger på dine færdigheder og potentiale frem for uddannelse og tidligere erfaring.

Bliv en del af os i Academic Work

Vi har hjulpet mange studerende og akademikere i starten af karrieren med at finde et job. Vil du tage det næste skridt i karrieren? Tilmeld dig vores jobagent, og få personlige jobanbefalinger i din indbakke.

Opret en jobagent

Din karrierepartner

Vi mener, at det er enormt vigtigt, at du arbejder på rimelige vilkår. Academic Work er et autoriseret rekrutterings- og vikarbureau. Det betyder, at vi har overenskomster og forsikringer, så du kan føle dig tryg, når du starter din karriere hos os. Academic Work er din karrierepartner inden for flere områder med høj efterspørgsel. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.