My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Teknologi job

Tag dit næste karriereskridt inden for teknologi med Academic Work

Hos Academic Work er vores største ønske, at du udvikler dig, få nye oplevelser, prøver forskellige roller og får kontakt med andre talentfulde, ambitiøse og højt kvalificerede mennesker. Som din karrierepartner hjælper vi dig med at tage det næste skridt i din karriere - hvad enten det er som konsulent eller ved at hjælpe dig med at finde et fast job hos en af vores attraktive kunder inden for tech-branchen.

Karriere og personlig udvikling

Store karrieremuligheder og muligheden for personlig og professionel udvikling er blandt de vigtigste faktorer, når det er tid til at finde et nyt job. Vi arbejder med virksomheder i alle størrelser og inden for mange brancher, der giver dig mulighed for at finde et job, der passer til dine mål. Uanset om det er at være en del af stort team, der arbejder på et ingeniørprojekt, blive specialist inden for dit felt eller finde en bred rolle i en mindre virksomhed, hvor du kan vokse med virksomheden og over tid blive en leder og opbygge dit eget team - valget er dit. Når du arbejder som konsulent hos Academic Work, har du en personlig Consultant Manager, der hjælper dig med at nå dine karrieremål og coacher dig i at finde nye måder at udvikle dig professionelt på.

Tech job

Nye og spændende ansvarsområder

At arbejde som konsulent giver store muligheder for at påtage sig nye og udfordrende ansvarsområder. Ændringen og transformationen af teknologi-industrien er hurtigere end nogensinde før. Automatisering, elektrificering og en samlet reducering af miljøpåvirkning er eksempler på områder, hvor dine tekniske færdigheder er nødvendige for vores kunders succes.

Tech job

Fantastiske kolleger

Selv det bedste job bliver bedre med gode og dygtige kolleger. Når en virksomhed kontakter os, sørger vi for at lære, hvordan teamet, kulturen og de nuværende kompetencer er hos virksomheden og hertil sikre, at du er et fantastisk match for teamet. Det vigtigste for os er, at du trives på din arbejdsplads!

Teknologi – En fremtidssikker karriere med store muligheder

Tillykke med at have startet en fremtidssikker karriere. Der er stor mangel på dygtige ingeniører i EU. Ifølge Business Europe er der et så stort underskud, at det standser økonomisk vækst. Ingeniørindustrien blomstrer med andre ord, og der er et enormt kompetencegab. Vi hjælper virksomheder med at udfylde dette hul i seks lande i Europa, og det at arbejde for en af vores kunder kan være starten på en international karriere.

Tech job

Øget ligestilling og diversitet

Når vi rekrutterer til Academic Work, fokuserer vi på dine tidligere erfaringer, kompetencer, ambitioner, evner og fremtidigt potentiale. Vi arbejder konstant på at forbedre vores interne processer for at sikre at udelukke alle former for diskrimi og fordomme.

Derudover skaber vi også nye initiativer som vores søsterselskab AW Academy, hvor vi har en helt anonym og kompetencebaseret rekrutteringsproces, der ikke tæller tidligere arbejdslivserfaring eller en specifik tidligere uddannelse. Denne proces har indtil videre har resulteret i en hurtig vej til at balancere ubalancen mellem køn inden for teknologi samt en større diversitet af forskellige personligheder og personlig baggrund generelt.

Bliv en del af os i Academic Work

Vi har hjulpet mange studerende og akademikere i starten af karrieren med at finde et job. Vil du tage det næste skridt i karrieren? Tilmeld dig vores jobagent, og få personlige jobanbefalinger i din indbakke.

Opret en jobagent

Din karrierepartner

Vi mener, at det er enormt vigtigt, at du arbejder på rimelige vilkår. Academic Work er et autoriseret rekrutterings- og vikarbureau. Det betyder, at vi har overenskomster og forsikringer, så du kan føle dig tryg, når du starter din karriere hos os. Academic Work er din karrierepartner inden for flere områder med høj efterspørgsel. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.