My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
IT job

Tag dit næste karrieretrin inden for IT med Academic Work

Hos Academic Work vil vi få dig til at vokse, få nye oplevelser, prøve forskellige roller og få kontakt med andre talentfulde, ambitiøse og højt kvalificerede mennesker. Som din karrierepartner kan vi hjælpe dig med at tage det næste skridt i din karriere, hvad enten det er som konsulent eller ved at hjælpe dig med at finde et job hos en af vores mange attraktive kunder inden for IT-branchen.

Se vores ledige IT-stillinger

Karriere og personlig udvikling

Store karrieremuligheder og muligheden for personlig og professionel udvikling er blandt de vigtigste faktorer, når man leder efter et nyt job. Vi arbejder med virksomheder i alle størrelser og inden for mange brancher, der giver dig mulighed for at finde et job, der passer til dine mål. Uanset om det er at være en del af stort udviklingsteam, der arbejder med den hotteste nye app og blive specialist inden for dit felt eller finde en bred rolle i en mindre virksomhed, hvor du kan vokse med virksomheden og over tid blive leder og opbygge dit eget team – valget af dit. Når du arbejder som konsulent hos Academic Work, har du en personlig Consultant Manager, der hjælper dig med at nå dine karrieremål og coacher dig i at finde nye måder at udvikle dig professionelt på.

IT job

Nye og spændende ansvarsområder

At arbejde som konsulent giver store muligheder for at påtage sig nye og udfordrende ansvarsområder. Mange af vores kunder er på en digital transformationsrejse, hvor du kan hjælpe vores kunder med udfordringer lige fra at finde digitale løsninger til analoge problemer, opbygge et nyt system eller fuldstændig omdanne en forretningsmodel til at blive helt digital.

IT job

Fantastiske kolleger

Selv det bedste job bliver bedre med gode og dygtige kolleger. Når en virksomhed kontakter os, sørger vi for at lære, hvordan teamet, kulturen og de nuværende kompetencer er hos virksomheden og hertil sikre, at du er et fantastisk match for teamet. Det vigtigste for os er, at du trives på din arbejdsplads!

IT – En fremtidssikker karriere med store muligheder

Tillykke med at have startet en fremtidssikker karriere. IT-branchen blomstrer, og der er et stort kompetencegab i denne branche. I øjeblikket mangler der 1 million udviklere i EU alene og i Danmark alene vil der mangle omtrent 19.000 IT-folk i 2030. Vi hjælper virksomheder med at udfylde dette hul i seks lande i Europa, og det at arbejde for en af vores kunder kan være starten på en international karriere.

IT job

Øget ligestilling og diversitet

For os er diversitet og ligestilling en selvfølge, og vi arbejder dagligt på at sikre en rekrutteringsproces fri for diskrimination og fordomme. Når du søger job hos os, kan du derfor føle dig sikker på, at din viden, erfaring, ambition og fremtidige potentiale er i fokus. Ud over vores daglige arbejde har vi skabt forskellige former for initiativer, herunder AW Academy - vores søsterselskab, som tilbyder intensive kurser inden for IT og tech. Hver optagelse på AW Academy foregår gennem en anonym rekrutteringsproces, hvor vægten ligger på dine færdigheder og potentiale frem for uddannelse og tidligere erfaring.

Bliv en del af os i Academic Work

Vi har hjulpet mange studerende og akademikere i starten af karrieren med at finde et job. Vil du tage det næste skridt i karrieren? Tilmeld dig vores jobagent, og få personlige jobanbefalinger i din indbakke.

Opret en jobagent

Din karrierepartner

Vi mener, at det er enormt vigtigt, at du arbejder på rimelige vilkår. Academic Work er et autoriseret rekrutterings- og vikarbureau. Det betyder, at vi har overenskomster og forsikringer, så du kan føle dig tryg, når du starter din karriere hos os. Academic Work er din karrierepartner inden for flere områder med høj efterspørgsel. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.