Digital rekrutteringsproces

Rekrutteringsprocessen hos Academic Work er struktureret på en måde, der gør det muligt at udføre den digitalt. En digital rekrutteringsproces garanterer den samme kvalitet som en fysisk rekrutteringsproces. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Kontakt os

enter image description here

Digital kravprofil: Vi starter samarbejdet med at tale om de essentielle krav til stillingen. Mødet kan afholdes digitalt, og alle nødvendige dokumenter kan deles før eller under mødet.

Stillingsannonce publiceres, søgning samt screening af kandidater: udføres i vores ATS- og CRM-systemer af Academic Work. Dette hjælper os med at garantere, at vi finder det rigtige match, der lever op til kravene til stillingen.

Screeningsamtale: Foretages over telefonen og giver os mulighed for at verificere de formelle krav.

Digital interview med Academic Work: Vi udfører kompetencebaserede samtaler ved hjælp af en af vores digitale platforme. Samtalemetoden hjælper os med at vurdere de bløde færdigheder.

Digital kandidatpræsentation: Kandidater bliver præsenteret via vores digitale platform Happo. Via platformen kan du rangere og kommentere på kandidaterne og giver dig besked, når nye kandidater bliver præsenteret. Happo er GDPR-kompatibel.

Digitale kundeinterviews: Vi støtter dig i at opsætte de digitale interviews og hjælper dig undervejs, hvis der er behov for det. Du bestemmer selv hvilken digital platform, du ønsker at bruge.

Efter dine samtaler gennemgår vi kandidaterne og foretager referencetagning, inden vi tilbyder stillingen til den kandidat, der bedst matcher rekrutteringsprofilen.

For konsulentopgaver leverer vi digital kontraktsignering. Til enhver form for beskæftigelse kan vi altid hjælpe i forhold til, hvordan du foretager en digital onboarding.

Inspiration & tips til hjemmekontoret og distanceledelse

Vi er så heldige at have adgang til teknologien, som gør det muligt at have en funktionel digital arbejdsplads. I Academic Work har vi lært mange ting, der har lettet overgangen fra at arbejde på kontoret til at arbejde hjemmefra. Vi ønsker derfor at dele vores bedste tips til, hvordan du kan gøre din digitale arbejdsdag bedst mulig.

Træfsikker rekruttering - digitalt

Skal du gennemføre en rekrutteringsproces digitalt? Læs vores bedste tips.

Læs mere

Distanceledelse og hvordan det bliver en succes

Her kan du læse om vores tip til, hvordan du som arbejdsgiver kan lede på afstand ved hjælp af digitale løsninger.

Læs mere

Sådan lykkes du med onboarding digitalt

Hvordan lykkes du med onboarding, når det skal gøres på afstand? Bliv klogere her.

Læs mere
Del artikel