Sådan foregår det hos os

Hos Academic Work findes der masser af forskellige muligheder – du kan arbejde som konsulent eller blive rekrutteret direkte til en virksomhed, og du kan arbejde deltid eller fuldtid.

Vi samarbejder med en lang række virksomheder; store og små, internationale og lokale i flere forskellige brancher. Derfor kan vi tilbyde dig en lang række jobmuligheder, alt afhængig af dine interesser. Det er op til dig at styre, hvad du vil. Har du ambitioner, vil vi gøre alt for, at du får den bedste start på din karriere!

Opret en personlig profil

Du kan registrere dit CV hos os på flere måder. Du kan vælge at oprette din profil her. I din profil uploader du dit CV, alternativt kan du lave et webbaseret CV, hvor du udfylder oplysninger om joberfaring, uddannelse og andre færdigheder og kompetencer, du har.

Uanset hvilken metode du vælger, så er det informationen på din profil, der ligger til grund for de jobmuligheder, som vi sender til dig på mail. Derfor er det vigtigt, at du hele tiden opdaterer din profil.

Hold øje med ledige stillinger

Når nogle af vores kunder har behov for personale, foretager vi en søgning i vores database. Vi søger på de CV’er, der stemmer bedst overens med virksomhedens kravspecifikationer.

Hvis informationen på din profil matcher én eller flere stillinger, så sender vi dig en mail, hvor vi fortæller, hvad stillingen eller stillingerne går ud på, og hvordan du kan søge dem.

Søg stillingen

Når du finder en stilling, som du er interesseret i, skal du søge den via vores hjemmeside. Den rekrutteringskonsulent, som har ansvar for det pågældende job, gennemgår alle ansøgninger og indkalder interessante kandidater til samtale.

Uanset om din profil er relevant for stillingen eller ej, får du altid en tilbagemelding via e-mail omkring, hvad der sker med din ansøgning.

Indkaldelse til jobsamtale

Er du en interessant og spændende kandidat til stillingen, vil du blive indkaldt til en samtale. Derefter går de mest kvalificerede kandidater videre til en jobsamtale hos vores kunde.

Det er altid kunden, som træffer den endelige beslutning, om vedkommende vil ansætte eller rekruttere den eller de kandidater, som vi præsenterer for dem.

Underskrivelse af ansættelseskontrakten

Hvis du bliver valgt som den rigtige kandidat til stillingen, er det nu tid til at underskrive ansættelseskontrakten. Hvis du bliver ansat som vikar, skriver du kontrakten med Academic Work. Det er altså os, der bliver din arbejdsgiver og har ansvar for bl.a. lønudbetaling og arbejdsgiverafgifter.

Som konsulent hos os har du altid en ansvarlig rekrutteringskonsulent tilknyttet, som du altid kan henvende dig til, når du har spørgsmål.

Ved en rekruttering er det kunden, som bliver din arbejdsgiver, og du skriver derfor kontrakten med dem. Academic Work står dog altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp igen.

Har du spørgsmål? Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål.

Del artikel