My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Ansøgning eksempel - hent vores gratis skabelon

At skrive en god og målrettet ansøgning kan godt føles svært. Hvilke dele skal med? Hvad skal du fremhæve? Og hvordan skal det struktureres? For at hjælpe dig på vej har vi lavet en skabelon i Word, som er gratis at downloade og bruge!

Download ansøgning eksempel

Download vores skabelon til den gode ansøgning

Brug vores skabelon på en god og motiveret ansøgning, som er gratis at downloade og bruge. Du kan bruge skabelonen direkte eller bruge den som inspiration, når du skriver din ansøgning. I skabelonen giver vi dig eksempler på, hvordan du kan strukturere din tekst og sikrer, at ansøgningen har et overskueligt layout. Du kan klikke på den del af teksten, du vil ændre, og indtaste dine erfaringer og kompetencer.

Alle dele af skabelonen kan fjernes, ændres eller udfyldes. Bruger du skabelonen direkte, anbefaler vi, at du også bruger vores CV-skabelon for at få et ensartet udseende på dokumenterne.

Hvad er forskellen på et CV og en ansøgning?

I dit CV præsenterer du din uddannelse og erhvervserfaring, der er relevant for stillingen. Det giver rekrutteringskonsulenten et billede af dig, dine faglige kompetencer og erfaring.

I din ansøgning sætter du derimod fokus på, hvorfor du søger den konkrete stilling og præciserer, hvordan du har anvendt dine kompetencer, eller hvilke kompetencer du har fået af dine erfaringer. Her er det vigtigt at motivere og fremhæve dine styrker, herunder hvilke af dine personlige kompetencer, der gør dig til et godt match for virksomheden. Føler du dig usikker på, hvilke dele dit CV og ansøgning skal indeholde? Tag et kig nedenfor for at få tips til både dit CV og ansøgning!