My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image
Karrieretips

Syv kandidater er klar til at blive Java-konsulenter på kun 12 uger

Er det muligt at få solide kompetencer som IT-konsulent med blot 12 ugers træning? Svaret er ja! Syv deltagere har netop valgt at skifte karriere og har nu afsluttet deres første undervisningsuge i Java-programmering. Vi har talt med tre af deltagerne på deres første undervisningsdag om deres forventninger til deres nye karrierevej. Læs med her!

Java-konsulent på kun 12 uger - men hvordan?

Gennem vores Academy-programmer har du mulighed for at skifte karriere inden for IT uden at have tidligere erfaring med IT. Ja, den er god nok!

I Danmark har vi lanceret vores første Java-program, hvor kandidaterne lærer Java-programmering på kun på kun 12 uger. Det sker gennem konceptet Accelerated Learning, der fokuserer på praktisk læring i højt tempo, løbende gruppearbejde og konsekvent feedbackdialoger. Uddannelsen tager hele tiden udgangspunkt i konkrete opgaver, der er fagligt relevante. Det gør læringsprocessen ekstremt effektiv, så vi hurtigt kan hjælpe progressive virksomheder med de kompetencer, de søger. Læs mere om Accelerated Learning her.

Deltagere starter med et forberedelsestudie

Inden de 12 ugers undervisning indledes uddannelsen med et forberedelsesstudie. Efter endt uddannelse garanterer vi fastansættelse via Academic Work. Vi har spurgt nogle af deltagere ind til, hvordan tiden med forberedelsesstudiet er gået.

Vores tre deltagere Ella, Aliaksandr og Rune har havde alle en drøm om at arbejde med programmering. Ella kommer fra en baggrund med blandt andet kundeservice og IT-support. Hun valgte Academy, da hun mener, at Academy er vejen til at have en bedre jobstart, og man har muligheden for at forbedre, hvad man vil og opnå en masse ny viden. Her er, hvad hun har at sige om forberedelsesstudiet (også kaldet pre-studies).

"Jeg synes at pre-study-perioden gik godt. Jeg skulle først lige danne egne rammer og overblik over, hvordan min tid skulle fordeles, og så synes jeg ellers, at det kørte rigtig fint. Det var en test om selvdisciplin, men en test, der vil være til gavn for mig i mit kommende arbejdsliv.

I pre-study-perioden har man virkelig mulighed for at bruge timer på de ting man finder sværest, og det har jeg ikke taget for givet. Jeg har kunne gøre tingene i mit tempo, og fundet ud af, hvordan jeg bedst lærer. Desuden vil jeg nævne at pre-study-perioden har fungeret så meget bedre, fordi vores lille hold har holdt kontakten og hjulpet hinanden", siger Ella.

Efter forberedelsesstudiet er kandidaterne klar til 12 ugers intens træning med en underviser, vi har rekrutteret til programmet. Undervisningen foregår digitalt mandag til fredag fra kl. 8-16, og underviseren er tilgængelig hele dagen. Men hvad forventer deltagere i løbet af de 12 uger?

Vores deltager Aliaksandr har tidligere erfaring inden for IT-feltet og har tidligere erfaring som både IT technician, Fullstack Developer og Software Developer. Det der tiltalte ham ved Java-uddannelsen var, at fokus udelukkende er på programmering og udvikling.Aliaksandr har mange ting, han ser frem til de næste par måneder:

"Det jeg ser mest frem til, er at vi kommer til at gå i dybden på mange emner, og at vi faktisk har en lærer til at kunne besvare yderligere spørgsmål hen af vejen.

Jeg glæder mig ufatteligt meget til at kunne samarbejde med både eleverne og lærerne i de kommende 12 uger.

Ydermere venter jeg i spænding på at lære mere, end det vi i forvejen har fået udleveret af materiale, så man virkelig kan få lov til at “shine”, når tiden kommer til at man skal ud som en Java-konsulent."

Hvorfor starte en Academy-uddannelse?

En uddannelse via Academic Work Academy giver vores deltagere en hurtig vej til en ny karriere inden for IT. De syv deltagere i vores Java-uddannelse har alle til fælles, at de kommer fra forskellige baggrunde. Rune kommer fra en baggrund som blandt gymnasielærer og life coach, men havde længe et stort ønske om at starte en karriere som IT-konsulent.Rune mener, at man skal starte en Academy-uddannelse, hvis man ønsker at dreje sin karriere ind på IT, lære noget brugbart og sætte det i spil direkte efter endt uddannelse:

"Jeg tilmeldte mig Academy, fordi jeg ønsker at starte en karriere som IT-konsulent, og det virker som en god og effektiv måde at komme i gang på. Jeg ser frem til intens læring i faste rammer sammen med de andre engagerede konsulenter.

Det jeg drømmer om er at tale flydende Java og blive i stand til at skabe effektive og brugbare systemer til glæde for mange mennesker."

Er du også interesseret i et karriereskifte inden for IT?

Siden 2015 har vi hjulpet tusindvis af mennesker til nye karrierer! Gennem Academy giver vi både enkeltpersoner og organisationer muligheden for at udvikle sig og få succes. Academic Work Academy tilbyder tidseffektive og kvalitative uddannelser for et hurtigt karriereskift - og samtidig sikrer vi at mindske det store kompetencegab inden for IT og tech. Tidligere erfaring med IT er ikke afgørende - vi tror på, at potentiale og motivation er det, der skaber gode forudsætninger for et karriereskift. Kunne det være noget for dig? Læs mere om Academy lige her!

1000+

virksomheder har konsulenter fra vores Academy-uddannelser

3000+

konsulenter er blevet uddannet gennem vores programmer i seks lande.

200+

Academy-uddannelser gennemført inden for IT og tech

Er du virksomhed og mangler opdaterede kompetencer inden for Java? Så tag kontakt til os allerede nu!


Vores deltagere i Java-uddannelsen er færdiguddannet i marts 2023. Har din virksomhed brug for nye og opdaterede Java-kræfter? Så tag kontakt gennem vores kontaktformular nedenfor: