My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image
Jobsøgning

Hvad betyder det at være konsulent for Academic Work?

Vi ønsker være en karrierepartner for dig, der er i starten af karrieren. Men hvad betyder det egentlig at være konsulent for et vikar- og rekrutteringsbureau som Academic Work? Det betyder, at du bliver ansat af os, men arbejder for en anden virksomhed.

En af dem, der har startet en karriere i Academic Work, er vores konsulent Maria. Hun gik fra en deltidsstilling som studerende for Alcon, og i dag arbejder hun fortsat i virksomheden efter at have færdiggjort sin uddannelse. Vi har stillet hende en række spørgsmål, for at gøre dig klogere på konsulentrollen.

Hvordan var ansøgningsprocessen gennem Academic Work?

Det var supert nemt. Jeg fandt annoncen på nettet, som jeg synes lød virkelig spændende, sendte min ansøgning til Academic Work, hvorefter jeg havde to samtaler, før jeg kom til samtale hos Alcon, som havde en interessant stilling. Jeg kunne nemt følge min proces på min profil, og Academic Work var virkelig gode til at holde mig opdateret.

Hvad består din arbejdshverdag af?

Jeg arbejder som Content Manager hos Alcon, så jeg sørger for vores ekstern kommunikation igennem forskellige kanaler, såsom mails, sociale medier, og hjemmesider og supportere på forskellige digitale projekter.

Hvad er det bedste ved at være konsulent?

Det bedste ved at være konsulent er, at man altid har en Consultant Manager, der bakker op om en. Academic Work har spillet en kæmpe rolle i, at jeg har fået den stilling, jeg har i dag.

Hvad har du studeret? Og hvordan balancerede du studie og arbejde?

Jeg har netop opnået min kandidat i Brand Management & Marketing Communications.

Det kan være rigtig svært med deltidsjob og studie på samme tid, og det er heller ikke altid jeg har kunnet det. Da jeg startede som Marketing Student Assistant var det lidt nemmere, da jeg fast arbejdede 2-3 dage om ugen. Mod slutningen af mit studie var det lidt sværere, eftersom jeg blev tilbudt en 80% stilling med større ansvar, mens jeg var i gang med at skrive mit kandidatspeciale. Samtidig var det en alt for stor en mulighed at sige nej til.

Læs også: Kan jeg studere og arbejde samtidigt?

Hvordan er dit forhold til din Consultant Manager?

Mit forhold til min Consultant Manager Sarah er meget problemfrit. Jeg får altid svar på mine spørgsmål og kan altid skrive eller ringe, hvis jeg har brug for det.

Hvad er dine drømme og ambitioner for din stilling?

På sigt har jeg en drøm om at komme ind i Brand Management. Den her stilling er det perfekte springbræt for mig at komme derhen. Jeg har en masse muligheder for at lære, udvikle mig, komme med nye ideer og skabe relationer tværs over Alcons globale netværk.

Hvilke råd vil du give jobsøgende, der overvejer at søge gennem Academic Work?

Gør det! De tilbyder en masse spændende muligheder, og de er enorm søde og hjælpsomme igennem hele processen.

Er du mere nysgerrig på rollen som konsulent? Læs mere her.

Leder du efter nyt job?

Vi har hjulpet mange studerende og akademikere i starten af karrieren med at finde et job. Vil du tage det næste skridt i karrieren? Hvis du opretter en jobagent gennem os, sender vi personlige jobanbefalinger direkte i din indbakke. Let og smart!

Opret en jobagent

Din karrierepartner

Skal vi være din karrierepartner? Vi kan hjælpe dig med at finde dit næste job! Når du er konsulent hos os har du mulighed for at prøve forskellige roller, du opbygger dit netværk og vi tilbyder karriererådgivning. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.

Se vores ledige stillinger
Consultant_Newsletter_July_FAQ_480x480.png

Har du spørgsmål til at være konsulent hos Academic Work, så klik dig ind på vores ofte stillede spørgsmål.

Til vores FAQ