Hero image
For virksomheder

Sådan hjælper vi ABB med at styrke sit employer brand over for young professionals

I denne artikel kan du læse mere om et samarbejde mellem Academic Work og teknologi-virksomheden ABB. Du kan blive klogere på, hvorfor ABB valgte at anvende os og vores services, og hvilke fordele, der er, ved at vælge Academic Work, når det kommer til bemanding og rekruttering af nye medarbejdere.

Har din virksomhed behov for nyt personale? Kontakt os i dag!

Academic Work har været en samarbejdspartner med ABB i mere end 10 år. Senest har vi i samarbejde med ABB skulle finde nye praktikanter, som du kan læse mere om her. ABB har et ønske om at investere i young professionals, da de har en tro på, at denne målgruppe kan bidrage med nye øjne og ny viden til virksomheden. Det gør vi i Academic Work også! Young professionals er Academic Works’ ekspertise, og vi har arbejdet med målgruppen siden 1998.

I nedenstående video kan du blandt høre mere om ABB's behov for young professionals, og hvorfor de valgte at samarbejde med Academic Work. Du kan også høre Academic Works Managing Director i Danmark, Daniel Magnusson, fortælle om samarbejdet med ABB.

En af de faktorer, som ABB finder vigtigt i samarbejdet med Academic Work, er at finde det rette kulturelle og faglige ”fit”. Hos Academic Work har vi en kompetencebaseret rekrutteringsproces, når vi rekrutterer potentielle kandidater, som i høj grad fokuserer på de personlige egenskaber. Processen starter med, at I som kunde identificerer, hvilke personlige kvaliteter og kompetencer, der er vigtige for den pågældende stilling. Under processen præsenterer vi en række relevante kandidater, som vi mener, er det rette faglige og personlige match for jer. Du kan finde mere information om vores rekrutteringsproces her.

YPAI

Vi har opbygget en stor viden om young professionals, og hvert år gennemfører vi undersøgelsen Young Professional Attraction Index (YPAI), hvor vi finder ud af, hvad der tiltaler og tiltrækker young professionals, når de skal vælge en arbejdsgiver.

Behov for nyt personale?

Ønsker du også at tiltrække flere young professionals? Kontakt os til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at løse jeres behov. Benyt kontaktformularen her!