Rekruttering

Digital Rekruttering

Rekrutteringsprocessen hos Academic Works er struktureret på en måde, der gør det muligt at udføre den digitalt. En digital rekrutteringsproces garanterer den samme kvalitet som en fysisk rekrutteringsproces.

Selv i disse usikre og usædvanlige tider står vi klar til at hjælpe din virksomhed.

enter image description here

Digital kravprofil: Vi begynder vores samarbejde ved at diskutere de vigtigste krav til stillingen. Mødet kan være digitalt, og alle nødvendige dokumenter kan deles før- eller under mødet.

Publicering af stillingsannonce, Søgning & Sourcing samt screening af kandidater: udføres i vores ATS- og CRM-systemer af Academic Work. Disse aktiviteter hjælper os med at garantere, at vi finder den rigtige kandidat, der matcher kravene til stillingen.

Screeningsamtale: Foretages over telefonen og giver os mulighed for at verificere de formelle krav.

Digital interview med Academic Work: Vi udfører kompetencebaserede samtaler ved hjælp af en af vores digitale platforme. Samtalemetoden hjælper os med at vurdere de bløde færdigheder.

Digital kandidatpræsentation: Kandidater præsenteres på vores digitale platform Happo. Platformen giver dig mulighed for at bedømme og kommentere kandidater og underrette dig, hvis der vises nye kandidater. Platformen er GDPR-kompatibel.

Digital jobsamtale med kunde: Vi hjælper dig med at oprette digitale interviews (dit valg af værktøj) eller støtte dig, hvis du foretrækker at møde kandidaten ansigt til ansigt.

Efter dine samtaler gennemgår vi kandidaterne og foretager baggrundstjek, inden vi tilbyder stillingen til den kandidat, der bedst matcher rekrutteringsprofilen.

For konsulentopgaver leverer vi digital kontraktsignering. Til enhver form for beskæftigelse kan vi altid støtte dig i, hvordan du foretager digital onboarding.

Inspiration & tips til hjemmekontoret og fjernledelse

Vi er så heldige at have adgang til teknologien, som gør det muligt at have en funktionel digital arbejdsplads. I Academic Work har vi lært mange ting, der har lettet overgangen fra at arbejde på kontoret til at arbejde hjemmefra. Vi ønsker derfor at dele vores bedste tips til, hvordan du kan gøre din digitale arbejdsdag bedst mulig.

Træfsikker rekruttering - digitalt

Skal du gennemføre en rekrutteringsproces digitalt? Læs vores bedste tips.

Læs mere

Fjernledelse og hvordan det bliver en succes

Her kan du læse om vores tip til, hvordan du som arbejdsgiver kan lede på afstand ved hjælp af digitale løsninger.

Læs mere

Sådan lykkes du med onboarding digitalt

Hvordan lykkes du med onboarding, når det skal gøres på afstand? Bliv klogere her.

Læs mere
Del artikel