My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image
For virksomheder

2022 opsummeret - nogle ord fra vores Managing Director

2022 har været et specielt år på mange måder. I Academic Work fik vi dog oplevet flere lyspunkter. Vores Managing Director Mattias Stenberg opsummerer her det forgangne år.

Academic Work internt

Året 2022 har været et godt år for Academic Work Danmark. Trods usikre tider har vi formået at vækse på medarbejderfronten med ni nye fantastiske medarbejdere, der alle har ambitionen om at hjælpe personer videre i karrieren.

I år har vi hjulpet virksomheder med 200 nye medarbejdere, og vi har gennemført endnu en succesfuld YPAI-undersøgelse, der viser, hvad young professionals vægter højest i en arbejdsgiver. Vi har uddannet os selv os vores kunder i konkurrencen om fremtidens arbejdskraft. Til slut har vi gennemført forskellige reskilling-programmer inden for Java-programmering, Salesforce og Service Now.

Sidstnævnte har været et største fokusområder i 2022 - nemlig vores Academic Work Academy, en løsning på det store kompetencegab, som virksomheder verden over står for. Her vi giver kandidater, uanset baggrund, muligheden for at starte en ny karriere inden for IT på kun 12 uger gennem vores programmer baseret på Accelerated Learning.

Academic Work Academy vokser

I 2021 Academic Work Academy i Danmark for at det danske kompetencegab inden for IT. Indtil videre samarbejdet med Telia, Capgemini, Accenture, Sofigate, Solita, NNIT.

I midten af 2022 lancerede vi vores første danske Academy-program i Danmark, og nu er syv deltagere på vej til en ny karriere inden for Java-programmering.

Vi er stolte over at give vores kandidater en ny karrierevej og samtidig hjælpe vores kunder med at vokse!

Hvad var vigtigst for unge talenter i 2022?

I en tid, hvor mange er tilbage på kontoret, er kolleger og et godt arbejdsmiljø stadig i fokus for vores målgruppe young professionals - studerende og akademikere med op til fem års erhvervserfaring. Dette bekræftes endnu engang i vores årlige YPAI-undersøgelse (Young Professionals Attraction Index).

Undersøgelsen er baseret på data fra 1500 respondenter og giver værdifulde indsigter i, hvad som er vigtigst for young professionals ved valget af arbejdsgiver samt hvilke faktorer, der påvirker deres beslutning.

Er du interesseret i at vide, hvordan du bliver bedre til at tiltrække morgendagens talenter, kan du finde resultaterne for YPAI 2022 her!

Til slut…

…vil vi i Academic Work rigtig gerne sige stort til vores kunder for et godt samarbejde i 2022. Sammen gør vi det muligt at hjælpe folk videre i karrieren. Vi ser frem til 2023 sammen med jer!

enter image description here