My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image
Historier fra tidligere deltagere

Klar til en ny karriere som Salesforce-konsulent!

I slutningen af oktober måned præsenterede endnu et stærkt hold af dygtige personer deres afsluttende projekter som del af et 12-ugers intensivt træningsforløb. Alle har de kæmpet sig gennem certificeringer, gruppeprojekter, tests, op- og nedture, og nu er de endelig færdige og klar til at starte deres nye karriere som Salesforce-konsulent.Under sensommeren startede danske Tascha, og resten af hendes klasse, med deltagere fra Tyskland, Finland, Norge og Sverige på den udfordrende rejse, hvor de har lært utrolig meget om verdens mest populære CRM-platform, Salesforce.

Tascha har forsvaret sit afsluttende projekt for juryen og kan nu kalde sig certificeret Salesforce-konsulent.

Men hvordan startede det hele egentlig?

Tascha har arbejdet med kundeservice i over ti år og har de seneste fem år arbejdet i Københavns Lufthavn som " Passenger disptacher". Et karriereskift har længe tiltrukket Tascha, men tanken om en 3-årig universitetsuddannelse var ikke det rette for hende. Da Tascha fik øjnene op for Academy, så hun med det samme en unik mulighed for at realisere drømmen om et karriereskift til it-branchen, og hun havde netop den motivation, der kræves for at gøre dette muligt på en hurtig og effektiv vis.

Jeg er passioneret for hele tiden at lære nyt og udvikle mine personlige og faglige kompetencer – som f.eks. at lære en ny ret i køkkenet, tilfældige fakta eller mere brugbare færdigheder som at lære mig et nyt it-system”, siger Tascha.

Salesforce-programmet var et oplagt valg for Tascha. Hun har altid set Salesfoce som en innovativ virksomhed, der lægger op til løbende mulighed for udvikling, og det skaber mulighed for at fortsætte sin karriere udover landegrænser samt kan hun arbejde sammen med ambitiøse og inspirerende kolleger. Glæden og forløsningen er derfor også til at føle for Tascha, efter hun har afsluttet Academy-programmet.

Det har været en fantastisk rejse, utrolig lærerigt og udfordrende på den bedst mulige måde. Jeg vil dog ikke lægge skjul på, at programmet også har været meget krævende. Det har derfor været en rigtig følelsesmæssig rutsjebane, men den er bestemt det hele værd!

Med deltagere fra fem forskellige lande mener Tascha, at de fik flere perspektiver i gruppearbejdet og det fungerede fantastisk godt sammen i klassen, hvor de også delte mange sjove stunder sammen.

Det mest interessante ved rejsen er, at jeg er blevet introduceret til en helt ny verden, IT-verdenen og Salesforce. Den mest udfordrende del, må jeg sige, er det mentale aspekt ved at gennemføre et så omfattende program på 12 uger.

Afsluttende projekter - her kan deltagerne bruge al deres nye viden

De sidste to uger af uddannelsen arbejder deltagerne i grupper med deres afsluttende projekter. Tascha og to andre deltagere udviklede en hjemmeside baseret på Salesforce-platformen. Hjemmesiden viste flere komplekse løsninger på, hvordan virksomheden "Dunkin" kan få et godt overblik over sit salg og kunder. Tascha fortæller at hun lærte utrolig meget i den tid, hvor de arbejdede på deres afsluttende projekt, og at de havde det rigtig sjovt sammen samtidig.

Det jeg helt sikkert vil tage med mig fra disse to uger er, at øvelse gør mester.

Nogle af de andres projekter bød ligeledes på spændende løsninger til, hvordan virksomheder kan strømline deres arbejde ved at skabe bedre og mere fleksible systemer baseret på Salesforce-platformen. Alle grupper i programmet har skabt og udviklet forskellige løsninger, der kan anvendes direkte i praksis. Disse projekter har ikke kun imponeret vores undervisere, der er eksperter på området, men også deltagernes fremtidige ledere hos de ansættende virksomheder.

Jesper Klang er underviser og ekspert inden for Salesforce. På dette program var han særligt imponeret over hvor meget deltagerne lærte, og hvor dyb en forståelse for platformen deltagerne havde opnået i løbet af de 12 uger.

Jeg er så stolt af jer alle sammen. Det har været en skør, men fantastisk tid med mange følelser. Samtidig med at det føles som om I lige er startet, er det også som om, det har taget meget lang tid for jer, med alt det I har lært og den måde I har udviklet jer så meget i løbet af disse 12 uger. Men dette er virkelig ikke slutningen, men blot begyndelsen på jeres nye spændende karriere, hvor I vil fortsætte med at lære hver dag,” siger han.

Fra Kastrup til Salesforce-konsulent hos Capgemini

Alle deltagere i klassen begynder nu konsulentarbejdet via Academic Work i Salesforce-økosystemet. Blandt virksomhederne, hvor deltagerne skal arbejde, finder vi blandt andet Axis, Accenture, Aperto, Bonnier News, Capgemini, E.ON, Formules-forvaltning, Fluido, Hurtigruten, Roger, Sofigate, Sandvik Group og Xceed. Tascha har nu taget hul på et nyt kapitel som Salesforce-konsulent, hvor hun for alvor skal til at bruge sine nye færdigheder hos Capgemini, og her fortsætter hun sin udviklingsrejse og vil fortsat blive udfordret og lære nye ting, hvilket er dét hun elsker.

Salesforce-programmet har forberedt mig fagligt og mentalt til at tage de udfordringer der kommer," siger Tascha.

Så hvad kan du forvente som deltager på Academys 12 ugers uddannelsesforløb?

Jeg kan ikke sige det nok: Forbered dig på at det bliver hårdt, intenst og at tingene ikke altid vil gå som du ønsker. Efter "advarslerne" vil jeg også tilføje, at du kan forvente at lære MEGET på kort tid, at du vil have det sjovt i timerne, blive mentalt udfordret og lære at arbejde med et meget innovativt og fantastisk CRM-system. Når man samler 20 utroligt motiverede mennesker i ét program, sker der magi, miljøet er inspirerende og fænomenalt.” fortæller Tascha.

Historier fra tidligere deltagere