My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image
Nyheder

Mød Karoline – det nyeste medlem af Academy-teamet

Academy har vokseværk, og vi er glade for at have fået et nyt medlem til vores team i Danmark – nemlig Karoline. Hun er vores nye Program Manager, og hun har nu arbejdet her i to måneder. Vi var lidt nysgerrige på at høre, hvordan den første er gået. Bliv klogere på Karoline lige her!

Jeg hedder Karoline og er 28 år gammel. Jeg har en professionsbachelor som pædagog fra 2019 og i 2022 blev jeg færdiguddannet cand.mag. i læring og forandringsprocesser. Jeg bor på Amager med min kæreste, og nyder at tilbringe min fritid med venner og familie. Desuden er jeg en ihærdig bruger af Amager Strand og kobler typisk af med en rulleskøjtetur i naturen.

Hvad tiltrak dig ved rollen som Program Manager hos Academy?

Dét der tiltrak mig ved rollen som Program Manager var, at jeg fik mulighed for at have det overordnede ansvar for diverse uddannelsesprogrammer. Jeg så et stort udviklingspotentiale for min fagperson, hvor jeg kunne arbejde med og styrke egne færdigheder indenfor læring og kompetenceudvikling. Desuden var jeg nysgerrig på at udvikle min viden og kunnen indenfor områder, som jeg ellers ikke har beskæftiget mig med førhen.

Hvordan har din første tid været?

Gennem mine første par måneder hos Academy, har jeg været i en konstant lærings- og udviklingsproces. Stillingen som Program Manager har budt på mange interessante, spændende og udfordrende arbejdsopgaver, som kræver stor grad af struktur og kreativitet. Jeg er taknemmelig over, at have fået muligheden for at kunne arbejde med mit første uddannelsesprogram fra start til slut, og dermed tage del i og ejerskab over de processer, der knytter sig til planlægning, udførelse, facilitering og evaluering.

Hvorfor har det danske arbejdsmarked brug for Academy?

Jeg er af den overbevisning, at Academy kan udfordre den traditionelle måde at tænke uddannelse på. Der er behov for uddannelser, der skaber sammenhæng mellem teori og praksis, og hvor deltagerne opnår kompetencer til at kunne overføre deres viden og kunnen fra en læringssituation til en arbejdskontekst. Desuden kan Academy hjælpe individer, der ønsker nye og spændende udfordringer og arbejdsopgaver samt støtte virksomheder i processen med at finde kvalificerede konsulenter.

Nyheder