My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image
Nyheder

Første Program Manager i Academy

Vi har netop budt Sabine Pedersen velkommen til Academy som den første Program Manager i Danmark. Her kan du blive klogere på, hvem Sabine er, hvad hun glæder sig mest til i sin nye rolle, og hvad fordelene er ved at skifte karriere gennem Academy.

Sabine er 27 år og har en kandidatgrad inden for kommunikation og psykologi. Til daglig bor hun på Nørrebro, og elsker at bruge sin fritid på sin familie og gode madoplevelser med sine veninder. Hvis du er nysgerrig på Academy, og hvad Sabines rolle går ud på, så læs videre:

Hvorfor har du valgt at arbejde for Academy?

Da jeg takkede ja til tilbuddet som Program Manager ved AW Academy, var det ikke et svært valg. Jeg ser et kæmpe potentiale i de muligheder, som AW Academy tilbyder både kandidater, virksomheder og jobmarkedet.

Hvad ser du frem til i rollen som Program Manager?

For mig er det vigtigt at have et job, som giver mening og skaber værdi. Som Program Manager tror jeg på, at jeg bliver både udfordret og udvikler egne kompetencer inden for blandt andet projektledelse. Men vigtigst af alt, så tror jeg på at Academy kan være med til at løse nogle af de udfordringer, som arbejdsmarkedet står overfor i forhold til at rekruttere kompetencer inden for særligt IT og teknologi. Samtidig er Academy med til at give nye muligheder for personer, der, uanset faglig baggrund, ønsker at skifte karriere eller som ønsker at udbygge sine kompetencer. Det er for mig utroligt meningsgivende, og jeg glæder mig over, at jeg kan være en del af den proces.

Hvordan kommer din hverdag til at se ud?

Min hverdag bliver i hvert fald alt andet end kedelig. Jeg kommer til at stå med ansvar for at planlægge vores uddannelsesprogrammer og kurser i Danmark, med alt hvad der skal være styr på både før, under og efter uddannelserne. Desuden kommer jeg til at være i tæt kontakt med vores undervisere og konsulenter, hvor det er vigtigt for mig at sikre, at alle trives.

Hvorfor starte en ny karriere gennem Academy?

En uddannelse gennem Academy kan skabe nye muligheder for personer, der ønsker helt nye udfordringer såvel som for personer, der ønsker at videreudvikle eller specialisere sig inden for et specifikt felt. En uddannelse gennem Academy er målrettet virksomhedernes behov, og derfor tager uddannelserne udgangspunkt i at opbygge kompetencer, som er allermest efterspurgt.

Nyheder