My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image
Nyheder

Cool, Cooler, Cloud

Dynamisk, fleksibel, skalerbar og dermed helt i tråd med tidsånden - cloud-tjenester. Vi informerer dig om alt, hvad du behøver at vide om Cloud!

Quote textDigitaliseringen giver flere og flere udfordringer og det er svært for virksomhederne at holde sig opdateret, når samfundet er i konstant forandring. I dag bliver det stadig vigtigere at træffe hurtige og effektive beslutninger baseret på efterspørgsel. Det er hér cloud-tjenester skaber værdi – den nye, smarte og effektive måde at forme fremtiden på.

Hvad er Cloud computing?

Cloud computing, eller cloud-tjenester, som de hedder på dansk, er it-tjenester, der giver dig og virksomheder mulighed for at administrere software, processorkraft, datalagring og andre ting online. Det betyder også, at du har adgang til tjenesterne fra hvilken som helst enhed fremfor at have alting samlet på blot én computer. Cloud-tjenester bruges til at gøre dit arbejde mere fleksibelt, effektivt og let tilgængeligt.

Fremtiden findes i skyerne

Cloud-teknologien eksploderer i vækst og efterspørgslen på cloud-tjenester er stor, både fra virksomheder og private. Der er flere cloud-udbydere, såsom giganterne Amazon Web Services (AWS), Alibaba, Oracle, IBM og Microsoft Azure.

Microsoft Azure er en udbyder, som mange store virksomheder anvender. Vi har bemærket en stor efterspørgsel på det seneste. Flere og flere virksomheder ønsker at arbejde med cloud-tjenester." fortæller Oleksandr Malakhovskyi, der arbejder med cloud-teknologi hos BTC AG som DevOps Engineer.

Der er en årsag til den store efterspørgsel, og det er, at fremtiden findes i skyen. Der findes i øjeblikket ikke en mere effektiv måde at håndtere databehandling på – fordelene ved cloud-tjenester er mange.

Fordele ved Cloud Computing

Innovativ, smart og omkostningseffektiv - det er de afgørende fordele ved Cloud computing, og det gør netop datahåndtering mere fleksibel, sikker og miljøvenlig!

Cloud computing er den perfekte måde at optimere og automatisere eksisterende processer for kunderne. Dette sparer ressourcer, penge og tid. Kombinationen af ​​cloud-arkitektur og høj opdateringsfrekvens gør også virksomhedsapplikationer mere fleksible og muliggør hurtigere innovationscyklusser. Og det er præcis dét, der kan vise sig at være en afgørende konkurrencefordel i tider med turbo-digitalisering,” tilføjer Oleksandr Malakhovskyi i et interview med os.

De konkrete fordele varierer afhængigt af den anvendte type cloud-tjeneste, men det interessante er, at virksomheder ikke behøver at købe eller vedligeholde deres egen infrastruktur. Det er således både omkostningseffektivt og miljøvenligt, hvilket er endnu en grund til, at cloud-tjenester hurtigt har udviklet sig fra at være en trend til at blive noget, som alle virksomheder efterspørger og arbejder med.

Hvor vigtig er skyen?

Skyen er det nye! Ifølge Forbes anses "Skyen" for at være rygraden i det datadrevne, app-baserede, tekniske økosystem. Allerede i dag tegner opførelsen af denne infrastruktur sig for mere end en tredjedel af alle it-udgifter på verdensplan (kilde: IDC). Samtidig reduceres omkostningerne til virksomhedsejet it, og eksperter forventer, at denne ændring vil accelerere.

Det hurtige innovationstempo inden for cloud-infrastruktur og platformtjenester (CIPS) gør skyen til den perfekte platform for både nye, digitale tjenester og de eksisterende traditionelle. Gartner forudser, at i løbet af de kommende 20 år vil 40 procent af alle virksomhedens tjenester blive distribueret i CIPS.

Cloud-specialister er mere efterspurgte end nogensinde!

Cloud-tjenester er en af ​​de mest værdifulde innovationer i nuværende IT- og forretningsstrategier, og derfor vil cloud-specialister snart være mere efterspurgte end nogensinde tidligere. Tilpas, gør det fleksibelt, fremskynd innovation, strømlin processer og reducer omkostninger: Alt sammen tiltag der kan hjælpe virksomheder med at øge deres konkurrenceevne.

Nyheder