Skræddersyet præsentation af YPAI for din organisation

Indsigter fra YPAI vil sandsynligvis tilføje værdi for flere interessenter og kolleger i din organisation. Vores YPAI-eksperter vil med glæde præsentere resultaterne og indsigterne fra YPAI 2021 tilpasset dine organisatoriske behov, dele værdifulde tip og fortælle dig mere om morgendagens arbejdsstyrke, young professionals. Tilmeld dig en skræddersyet præsentation her.Hvad du får i en skræddersyet præsentation:

  • Præsentation og analyse af de samlede resultater
  • Resultatfokuseret på forretningsområde f.eks. IT, teknik eller økonomi
  • Praktiske tip og diskussioner med vores YPAI-ekspert om målgruppen, og hvordan du bliver en endnu mere attraktiv arbejdsgiver

Alt hvad du skal gøre er at samle en relevant gruppe til præsentationen og informere os om, at vi skal fokusere præsentationen på et specifikt forretningsområde. Præsentationen kan finde sted over en frokost, som en workshop eller på en konference og præsenteres af vores YPAI-eksperter.

Er du på Top 25? Tillykke! Lad os afsløre, hvad young professionals egentlig synes om dig som arbejdsgiver og give dig anbefalinger om, hvordan du drager fordel af indsigten.

Om YPAI

Én gang om året spørger vi young professionals, hvad de har af præferencer, når det gælder valg af arbejdsgiver. Undersøgelsen er grundlaget for organisationer til bedre at forstå, tiltrække og udvikle morgendagens arbejdsstyrke. Læs mere om undersøgelsen her.

Del artikel