My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
YPAI 2020

Young Professional Attraction Index

Hvert år gennemfører Academic Work en undersøgelse, som vi kalder Young Professional Attraction Index (YPAI), hvor vi kortlægger, hvad der tiltaler og tiltrækker young professionals, når de skal vælge arbejdsgiver. På denne side har vi samlet alle rapporter, information om undersøgelsen, og hvordan YPAI kan hjælpe dig og din virksomhed med at blive bedre til at tiltrække og udvikle morgendagens arbejdsstyrke.

Digital præsentation af YPAI 2021

Hvad er det vigtigste for young professionals, når de vælger arbejdsgiver? Hvorfor betragtes nogle arbejdsgivere som mere attraktive end andre? Og hvilke virksomheder foretrækker young professionals at arbejde for? Vi har samlet svarene fra over 1.500 respondenter. Se en digital præsentationen af YPAI 2021 her og lær, hvordan du tiltrækker morgendagens talenter!

YPAI International

YPAI 2021 International er baseret på data fra mere end 14.500 respondenter i seks lande og giver et indblik i, hvad der er afgørende for unge talenter på tværs af Europa – hvad de vil have, hvad de ikke ønsker og hvor de forventer, at deres karriere fører dem hen.

YPAI 2021 Del 2: De vigtigste parametre ved valget af arbejdsgiver

Hvad er det vigtigste for young professionals, når de vælger arbejdsplads? Løn? Gode kolleger? Find ud af det gennem vores rapport "De vigtigste parametre ved valget af arbejdsgiver". Resultaterne og indsigterne giver dig som arbejdsgiver en forståelse af, hvordan I tiltrækker, rekrutterer og udvikler young professionals - studerende og akademikere i starten af deres karriere.

YPAI 2021 del 1: De mest attraktive arbejdsgivere

Hvem er de mest attraktive arbejdsgivere i Danmark i 2021? Og hvad har de gjort for at nå dertil? Vi har spurgt 1500 young professionals og har sammenfattet deres svar! Download rapporten "De mest attraktive arbejdsgivere" for at se top 25-listen, indsigter om hvad arbejdsgiverne har gjort for at få succes og en analyse af, hvad resultaterne betyder i en større sammenhæng.

YPAI 2021 - Young professionals' præferencer når de arbejder hjemmefra

Det sidste år har været præget af store ændringer i arbejdslivet, og hjemmearbejde er blevet en naturlig del af vores hverdag. Som en del af Young Professional Attraction Index 2021 besluttede vi at spørge young professionals, hvad deres præferencer er, når de arbejder på hjemmekontoret. Lær mere om, hvordan du bliver en bedre leder på distance.

YPAI 2020 casestudier

Undersøgelsen Young Professional Attraction Index (YPAI) er blevet et uundværligt værktøj for virksomheder og organisationer, der ønsker at lære mere om fremtidens arbejdsstyrke – young professionals. Vi har taget et dybdegående kig på fem organisationer for at spørge, hvad de gjorde for at skille sig ud fra mængden i 2020, og høre, hvad de kan fortælle os om at skabe et stærkt employer brand, der appellerer til denne efterspurgte gruppe i arbejdsmarkedet. Gennemse casestudierne, og lær hvordan du kan opbygge et bedre employer brand med YPAI her.

Læs mere fra følgende virksomheder:

  • Nordea
  • DNV
  • AFRY
  • Northvolt
  • Konecranes
YPAI 2020

Om undersøgelsen

Young Professional Attraction Index udføres i samarbejde med Kantar Gallup og måler arbejdsgivernes attraktivitet blandt målgruppen young professionals - studerende og akademikere i begyndelsen af deres karriere. Undersøgelsen er unik i forhold til lignende undersøgelser, da målgruppen i en forundersøgelse selv definerer svaralternativerne til undersøgelsen.

Skræddersyet præsentation for din virksomhed

Ønsker du en skræddersyet præsentation af YPAI 2020 for ledere og medarbejdere i din virksomhed? Vores YPAI-eksperter præsenterer gerne YPAI-resultaterne tilpasset din virksomheds specifikke behov, giver dig værdifulde tips og fortæller dig mere om morgendagens arbejdsstyrke - young professionals.

Hvad I får i en skræddersyet præsentation:

  • En præsentation og analyse af resultatet
  • Resultater inden for specifikke arbejdsområder - for eksempel IT, teknik eller økonomi
  • Praktiske tips og diskussioner om målgruppen og hvordan I bliver en mere attraktiv arbejdsgiver

Er I med på top 25-listen? Tillykke! Vi kan præsentere dine resultater, og du får muligheden for at sammenligne dig selv med tre andre arbejdsgivere på listen.

Alle rapporter (2018-2021)

Siden 2018 har vi gennemført Young Professional Attraction Index. Formålet med undersøgelsen er at hjælpe arbejdsgivere med at forstå, tiltrække og udvikle fremtidens arbejdskraft - young professionals. Derfor er vores indsigter tilgængelig for alle. Her kan du downloade årets og tidligere års rapporter

Download rapporterne her expand_more
Tidligere års YPAI-eventsexpand_more

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit personalebehov.

Skriv en mail til info@academicwork.dk, ring på 53 57 40 71 eller udfyld kontaktformularen her.