My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

YPAI 2021 Teaser: Young professionals’ præferencer når de arbejder hjemmefra

Vores årlige undersøgelse Young Professional Attraction Index (YPAI) giver dig unik indsigt i, hvad young professionals værdsætter mest, når de vælger deres fremtidige arbejdsgiver, og hvorfor nogle arbejdsgivere lykkes bedre end andre.

I denne rapport har vi stilt spørgsmålet om, hvad en arbejdsgiver IKKE skal gøre, når det kommer til, at medarbejdere arbejder hjemmefra? Læs indsigter og lær at blive en bedre leder digitalt.


Hent rapport


YPAI

Resultaterne og analyserne i den fulde 2021-undersøgelse vil give dig en dyb forståelse af, hvordan du tiltrækker, rekrutterer og udvikler morgendagens arbejdsstyrke – young professionals.

I denne rapport spurgte vi young professionals om deres oplevelse af at arbejde hjemmefra. Rapporten er centreret om deres svar og giver dig som arbejdsgiver brugbare indsigter til at håndtere situationer fra hjemmekontoret.

Find ud af, hvad young professionals vil have, når de arbejder hjemmefra

  • Hvad værdsætter de mest?
  • Betydningen af deres arbejdsmiljø på hjemmekontoret
  • Digital management og feedback
  • Hvor meget frihed har de brug for på hjemmekontoret?

Hvis du har et spørgsmål eller ønsker at planlægge en skræddersyet præsentation til dig og dine kolleger, så kontakt os via denne kontaktformular.

YPAI 2021

Den fulde Young Professional Attraction Index dækker de mest attraktive virksomheder i seks lande, og hvad de har gjort for at være attraktive for denne eftertragtede gruppe på arbejdsmarkedet.

YPAI 2021 Teaser

Mere om YPAI

Young Professional Attraction Index (YPAI) er blevet et værdifuldt værktøj for virksomheder og organisationer, der ønsker at lære mere om fremtidens arbejdsstyrke – young professionals, som vi definerer som studerende og nyuddannede i starten af deres karriere. Du kan læse mere om undersøgelsen her.