My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Try & Hire

Måske er du usikker på, hvor længe du har brug for flere ressourcer, eller om du skal finde den rigtige person til jobbet. Du kan derfor løse dit behov gennem os - og hvis både du og din medarbejder mener, at personen er et godt match, er det muligt at rekruttere personen og tage det fulde arbejdsgiveransvar.

Kontakt os

Hvornår passer Try & Hire som løsning på dit kompetencebehov?

En "Try & Hire"-løsning fungerer således, at du afprøver en konsulent over en bestemt periode, hvor formålet at rekruttere personen i slutningen af perioden. Løsningen kan også anvendes, hvis du ønsker at rekruttere en konsulent i løbet af perioden som konsulent, eksempelvis hvis han/hun har udført sit arbejde ud over det sædvanlige, eller hvis der er opstået et mere langvarigt personalebehov.

Minimal risiko

En fejlrekruttering kan hurtigt blive omkostningsrigt for en virksomhed. Hvis du er bekymret for, at du vil ansætte den forkerte medarbejder, kan du få hjælp af os! Vi har arbejdet med målgruppen young professionals i over 20 år og ved, hvad der tiltaler og tiltrækker dem. Vi kan hjælpe dig med at identificere fremtidige talenter og tage arbejdsgiveransvar for at sikre, at du føler dig sikker på, at kan ansætte ressourcen og beslutte, om ressourcen er den rigtige person til jobbet, hvilket betyder minimal risiko for dig som arbejdsgiver.

Planlæg for fremtiden

Du bør allerede nu begynde at tænke strategisk over hvilke kompetencer og færdigheder, din virksomhed har brug for på længere sigt. Konkurrencen om de mest attraktive profiler på arbejdsmarkedet er hård, og hvis du ikke ønsker at et kompetencegab skal definere din virksomhed, skal du gennemgå, hvilket personale du har brug for nu, men også på sigt. Måske kan det være en god idé at investere og teste på en mere juniorprofl nu, for at videreuddanne medarbejderen og sikre, at du både har kapacitet og kompetence på lang sigt.

Hvad er forskellen mellem vikarløsninger og rekruttering?

Behovet for personale varierer og ser forskelligt ud. For virksomheder med personalebehov er der to løsninger at vælge mellem - vikarløsninger eller rekruttering. Følg linket og bliv klogere på vores to services.

Bliv en attraktiv arbejdsgiver med YPAI

Interesseret i at blive en mere attraktiv arbejdsgiver for young professionals - personer i starten af karrieren? Sammen med Kantar gennemfører vi årligt undersøgelsen Young Professional Attraction Index (YPAI) med formålet at give arbejdsgivere en forståelse for at tiltrække, udvikle og fastholde morgendagens arbejdskraft.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit personalebehov.

Du kan kontakte os på telefon 89 87 53 00, e-mail info@academic.work eller ved at udfylde kontaktformularen for virksomheder.