My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

En skræddersyet løsning mod kompetencegabet med Academy

Virksomheder over hele verden kæmper med kompetencegabet. Vores unikke tilgang kan finde de kompetencer, som din virksomhed har brug for i en verden, der ændrer sig hurtigere end nogensinde. Læs her hvordan.

En verdensomspændende kompetencemangel - delvist drevet af AI

AI-teknologien udvikler sig med rasende hastighed, revolutionerer hele industrier og ændrer måden, virksomheder rundt om i verden tænker omkring arbejde. Det kan være utroligt nyttigt til et vilkårligt antal opgaver, men der er nogle problemer, som AI bare ikke kan løse. En af disse er kompetencemanglen.

I en verden, hvor AI bliver mere avanceret med en øget kapacitet til at løse komplekse problemer, jo mere afhængig din virksomhed er af mennesker med AI-ekspertise og uddannelsen til at udnytte denne teknologi til din virksomhed. Det er ofte nemmere at finde teknologi, der kan hjælpe din virksomhed, end det er at finde de mennesker, der kan udnytte den teknologi bedst muligt. Højere kvalificerede og bedre uddannede mennesker er den eneste løsning.

Vores løsning med Academy

Ifølge Deloittes State of AI i Enterprise 5th Edition-rapporten er 94% af de adspurgte virksomhedsledere enige om, at AI er afgørende for succes i løbet af de næste fem år. Men 44% af de adspurgte nævnte uddannelse til støtte for AI-adoption som en udfordring for at skalere AI-initiativer, hvor 41% sagde, at de også mangler tekniske kompetencer. Samtidig begrænser misforståelser om, hvilke kompetencer virksomheder har brug for, hvilken slags mennesker der har disse kompetencer, og hvordan de kan tiltrække dem, virksomhedernes evne til at reagere på kompetencekrisen. Academic Work Academy-programmer har hjulpet mere end 1.000 virksomheder med at finde de kompetencer, de har brug for for at trives i en verden, der ændrer sig hurtigere end nogensinde.

Vi finder og rekrutterer ambitiøse, motiverede kandidater og træner dem i samarbejde med Academic Works søsterselskab Brights i de kompetencer, din virksomhed har brug for. Kompetencemanglen er et menneskeligt problem – og det kræver en menneskelig løsning.

1000+

virksomheder har konsulenter fra vores Academy-uddannelser

3000+

konsulenter er blevet uddannet gennem vores programmer i seks lande.

200+

Academy-uddannelser gennemført inden for IT og tech

Om vores Academy

Gennem vores Academy-programmer udnytter vi det vigtigste aktiv, en virksomhed har, når de skal navigere i kompetencekrisen: mennesker. Vi hjælper dig med at identificere roden til de udfordringer, din virksomhed står over for, og finde og træne folk med de rette kompetencer til at løse dem.

2 ugers-uddannelsen arrangeres og gennemføres af vores søsterselskab, Brights, og giver os mulighed for at sikre, at virksomheder får adgang til de kompetencer, de har brug for.

Efter endt uddannelse bliver konsulenterne fastansat i Academic Work og påbegynder deres opgave for vores kunder. Gennem vores programmer har vi uddannet mere end 3.000 konsulenter i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Schweiz og Tyskland.