Hero image

Godt lederskab - nøglen til succes

Vores rapport ’Godt lederskab - nøglen til succes’ er en essentiel guide til tiltrækning af talenter i en verden i hurtig forandring. Vi har samlet vigtige indsigter, tendenser og tips & tricks til at hjælpe dig som leder (og måske også din leder) til at forblive konkurrencedygtig i jagten efter talenter.


Hent rapport


Rapporten behandler følgende emner:

 • De mest efterspurgte ledelsesegenskaber ifølge young professionals
 • Hvordan man bygger et engagerende employer brand
 • Do’s og don’ts ved effektiv feedback
 • Lighed, diversitet og inklusion
 • Arbejdstendenser post pandemi
 • Virksomhedskultur og hvad der virkelig betyder noget
 • Distancearbejde og fremtiden for det fysiske kontorlokale

Rapporten er spiselig og overskuelig. Den inkluderer blandt andet praktiskorienterede to do-lister, delundersøgelser af globale megatendenser og generelt stof til eftertanke til dig, der ønsker at forstå arbejdsgivernes tiltrækningskraft i 2020’erne.

Kort sagt handler denne rapport overordnet set om én ting: at lede young professionals i den virkelighed, vi ser i dag og i fremtiden. Vi håber du finder den inspirerende og brugbar.

Download ’Godt lederskab - nøglen til succes’ her.

Leadership is Key

YPAI 2020 x 4

Resultaterne af dette års undersøgelse er opdelt i fire rapporter med forskellige fokusområder. Download rapporterne, og lad dem guide dig og din organisation i at blive en endnu mere attraktiv arbejdsgiver.

 1. De mest attraktive arbejdsgivere: De 25 mest attraktive arbejdsgivere i Danmark ifølge young professionals.
 2. Vigtigst ved valget af arbejdsgiver: De vigtigste parametre for young professionals, når de vælger arbejdsgiver.
 3. Sådan bliver du en attraktiv arbejdsgiver: Analyse af resultaterne, tendenser og indsigter i, hvordan du bliver en attraktiv arbejdsgiver.
 4. YPAI International: Sammenligner YPAI-resultater fra 6 forskellige lande, for at forstå ligheder og forskelle i hvad som tiltrækker young professionals.

Om YPAI

En gang om året gennemfører vi undersøgelsen Young Professional Attraction Index (YPAI). En undersøgelse, hvor vi spørger young professionals, hvilken arbejdsgiver de helst gerne vil arbejde for, og hvad der gør en arbejdsgiver attraktiv. Undersøgelsen har til formål at hjælpe virksomheder og organisationer med at forstå, tiltrække og udvikle morgendagens arbejdsstyrke.