My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Få de Salesforce-kompetencer dit team og virksomhed behøver!

Siden 2015 har AW Academy skabt programmer baseret på uddannelsesformen Accelerated Learning for at imødekomme arbejdsmarkedets mest udbredte kompetencemangel. På kun 12 uger skaber vi jobparate konsulenter, der besidder de rigtige bløde og hårde kompetencer, der er nødvendige for at få succes i rollen. Vi starter nu vores første Salesforce-program nogensinde i Danmark, og nu har du chancen for at skaffe nye Salesforce-talenter til dit team. Der er et begrænset antal deltagere i dette program, så kontakt os senest 19. januar 2022 for at sikre dig en eller flere konsulenter.

Kontakt os
2500

uddannede konsulenter internationalt

120+

afholdte programmer

400+

virksomheder, der har brugt AW Academy

Om Salesforce-programmet

Efterspørgslen efter Salesforce-kompetencer er enorm - både i Norden og Europa. Derfor samarbejder Academic Work og vores søsterselskab AW Academy med Salesforce for at rekruttere og uddanne nye konsulenter inden for økosystemet.

Læs mere: Academic Work og Salesforce uddanner fremtidens kompetencer

I løbet af Salesforce-programmet bliver deltagerne trænet og forberedt på at arbejde som applikationskonsulenter. Programmet kombinerer praktiske opgaver såsom at konvertere forretningsbehov til funktionelle løsninger på platformen samt træning i kommunikation og forretningstankegang. Denne blanding sikrer, at konsulenten kan arbejde tæt på virksomheden med en stor forståelse af forretningsprocesser, og hvordan man maksimerer effekten og indflydelsen af din Salesforce-implementering.

Deltagerne bliver færdiguddannet den 30. september 2022. Da der er et begrænset antal deltagere i dette program, så hvis du har brug for en Salesforce-konsulent, der kan tilføje værdi til dit team allerede fra dag 1, så kontakt os via vores kontaktformular!

Programmet vil fokusere på følgende applikationer:

  • Sales Cloud
  • Service Cloud

Deltagerne opnår følgende certifikater:

  • Salesforce Administrator
  • Sales Cloud Consultant
  • Service Cloud Consultant

enter image description here

Hvorfor vælge en AW Academy-deltager til dit team?

Det, der adskiller AW Academy fra andre uddannelsesprogrammer, er, at vi ved, at tekniske kompetencer ikke er den eneste nøgle til professionel succes. For at vores konsulenter skal få succes med at tilføje værdi for voes kunder, skal vi levere mere end blot de rigtige kompetencer - vi skal også sørge for, at vi vælger de rigtige mennesker.

Vores kunder er designet og undervist af brancheeksperter med erfaring fra den virkelige verden, som ved, hvilke kompetencer, der er nødvendige i nutidens arbejdsmiljø. Men vores udvælgelsesproces - designet ved hjælp af Academic Works næsten 25 års erfaring med vikarløsninger og rekruttering - er, hvordan vi sikrer, at du får den rigtige person til jobbet.

Hver kandidat er nøje udvalgt, ikke for deres tidligere erfaring, men for deres potentiale, ved at bruge en blanding af tests for bedre at forstå deres personlighed og vurdere kompetencer såsom logik og kritisk tænkning, kombineret med vores kompetencebaserede interviewteknik og traditionelle rekrutteringsprocesser som referencetagning. Ambition, evne til at lære og pålidelighed er blot nogle af de egenskaber, vi leder efter hos vores kandidater. Ved at vælge kandidater med et stærkt fundament, som vi kan tilføre tekniske kompetencer og bløde kompetencer - såsom Time Management og selvledelse - er vi i stand til at skabe jobklare konsulenter.

Om rekrutteringsprocessen og hvordan vi finder den rette kandidat

Når vi rekrutterer konsulenter til AW Academy, vælger vi ambitiøse mennesker med høj kognitiv evne. Rekrutteringsprocessen består af både tests og interviews for at sikre, at kandidaterne har den rette motivation og personlighed til at få succes i deres nye rolle som Salesforce-konsulenter. Vi prioriterer dette højere end deres CV og baggrund. De endelige konsulenter, vi vælger, gennemgår derefter vores 12-ugers Accelerated Learning Program.

Spørgsmål og svar

Hvordan fungerer det?

Det betyder, at vi rekrutterer en deltager til programmet med dig som kunde i tankerne. Du er involveret i hele rekrutteringsprocessen og lærer ansøgerne at kende for at sikre, at de har det, du leder efter. De kandidater, du vælger, hyres af Academic Work og deltager i et program, som afholdes af vores søsterselskab AW Academy. Efter endt uddannelse arbejder de som konsulenter i din virksomhed i lidt over et år, inden de kan rekrutteres som faste medarbejdere af dig.

Hvad koster det? Som kunde betaler du kun for den tid og de timer, du ansætter konsulenten. Der er ingen omkostninger forbundet med programmer eller opstartsomkostninger til rekrutteringsprocessen. Kontakt Academic Work for at få flere oplysninger om, hvordan de kommercielle vilkår ser ud.

Hvordan kan jeg være sikker på at få en konsulent, der matcher os? Da du er involveret i hele rekrutteringsprocessen, skal du sikre, at vi går videre med en kandidat, der passer dig, har en vis kompetence eller menes at trives i din kultur.

Læringsløsninger med AW Academy

AW Academy er et søsterselskab til Academic Work, der tilbyder intensiv uddannelser inden for forskellige fagområder baseret på læringsformen Accelerated Learning.

Vil du vide mere om AW Academys uddannelsesløsninger, såsom skræddersyede kundeprogrammer eller partnerskabsprogrammer? Læs mere om AW Academy nedenfor.

Vil du vide mere?

Ønsker du at lære mere om Accelerated Learning – og hvorfor det er nyttigt for dig, der ønsker at tackle din virksomheds manglende kompetencer? Her besvarer AW Academy nogle af de hyppigste spørgsmål om vores løsning på kompetencemangel.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 53 57 40 71, e-mail info@academic.work eller ved at udfylde kontaktformularen for virksomheder.