My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Hero image

Interviewguide for virksomheder

Interviewet er et vigtigt skridt i rekrutteringsprocessen. Her får du muligheden for at skabe et bedre billede af kandidaten, for at se om personen er et godt match. I denne guide har vi samlet vores bedste artikler om, hvad man skal overveje, når man planlægger et interview - både fysisk og digitalt.

Tips til et kandidatinterview

Har du gennemgået de første trin i rekrutteringsprocessen og planlægger et kandidatinterview? Dette er ikke kun en mulighed for at lære mere om kandidaten og personens kompetencer. Det er også en chance for dig at fortælle mere om rollen og sælge virksomheden. Her deler vi vores bedste tips til, hvad du skal tænke på før, efter og under interviewet - for at det lykkes på bedste vis!

Træfsikker rekruttering digitalt

Efter pandemien blev flere og flere virksomheder tvunget til at skifte fra fysisk til digital rekrutteringsproces. Men hvordan fungerer rekrutteringen digitalt egentlig?

Vi har solid erfaring med dette og ved, at en evidensbaseret rekruttingsproces er mindst lige så effektiv og præcis, når den udføres digitalt.

Så lykkes du med et digitalt interview

Planlægger du et digitalt interview? At holde et interview digitalt i stedet for fysisk kan føles usædvanligt - både dig og kandidaten. Men den rigtige forberedelse er der ingen grund til at bekymre sig. Læs artiklen, og lær, hvad du skal tænke på, når du gennemfører et digitalt videointerview.

Academic Work - Home of the young professionals

Vi har over 20 års erfaring som rekrutterings- og vikarbureau, og siden starten har vi skaffet 170.000 jobs til young professionals - og forsynet vores kunder med lige så mange kolleger. Vi anvender en evidensbaseret rekrutteringsproces, og når du vælger os som partner til bemanding eller rekruttering, kan du føle dig sikker på, at du får den rette person, på det rette tidspunkt.