Interviewguide

Interviewet er et vigtigt skridt i rekrutteringsprocessen. Her får du muligheden for at skabe et bedre billede af kandidaten, for at se om personen er et godt match. I denne guide har vi samlet vores bedste artikler om, hvad man skal overveje, når man planlægger et interview - både fysisk og digitalt.

Vores bedste tips til kandidatinterviewet

Har du gennemgået de første trin i rekrutteringsprocessen og planlægger et kandidatinterview? Dette er ikke kun en mulighed for at lære mere om kandidaten og personens kompetencer. Det er også en chance for dig at fortælle mere om rollen og sælge virksomheden. Her deler vi vores bedste tips til, hvad du skal tænke på før, efter og under interviewet - for at det lykkes på bedste vis!

Tips før et kandidatinterview

Træfsikker rekruttering digitalt

I takt med pandemien skrider frem, er flere og flere virksomheder blevet tvunget til at skifte fra fysisk til digital rekrutteringsproces. Men hvordan fungerer rekrutteringen på distance egentlig? Vi har erfaring med dette og ved, at en kompetencebaseret er mindst lige så effektiv og præcis, når den udføres digitalt.

Læs artiklen

Så lykkes du med videointerviewet

Planlægger du et videointerview? At holde et interview digitalt i stedet for fysisk kan føles usædvanligt - både dig og kandidaten. Men den rigtige forberedelse er der ingen grund til at bekymre sig. Læs artiklen, og lær, hvad du skal tænke på, når du gennemfører et digitalt videointerview.

Se tipsene

Academic Work - Home of the young professionals

Vi har over 20 års erfaring som rekrutterings- og vikarbureau, og siden starten har vi skaffet 155.000 jobs til young professionals - og forsynet vores kunder med lige så mange kolleger. Vi anvender en kompetenceret rekrutteringsproces, og når du vælger os som partner til bemanding eller rekruttering, kan du føle dig sikker på, at du får den rette person, på det rette tidspunkt.

Hvorfor vælge Academic Work?
Del artikel