My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Arbejdskultur

Vores kultur

Academic Work begyndte med, at en gruppe tætte venner havde en idé om at matche studerende med virksomheder på deltid. Atmosfæren i den lille kælder, hvor de først med ideen, var en blanding af målrettethed, fokus, samarbejde, sved, tårer og meget latter. Den specielle atmosfære har aldrig forladt Academic Work. Vi tror stadig på at have det sjovt i teamet, hjælpe hinanden og konkurrere på en positiv måde. Dette er de vigtigste dele af, hvad Academic Work virkelig er.

Ledige stillinger internt på Academic Work

En kultur, der inspirerer

Virksomhedskultur betyder intet, hvis det bare skrives ned på et stykke papir et eller andet sted. Kultur er virksomhedens sjæl. Det er noget, der lever, vokser og udvikler sig hele tiden. Kulturen skal udleves hver dag gennem enhver medarbejder. Hos Academic Work er vores kultur det, den er, takket være vores medarbejdere, og hvordan de udlever vores værdier.

Vores kerneværdier

Share Energy

Livet starter med energi. Det er kilden til vækst. Jo mere energi du har, jo mere vil du vokse. Vi ønsker at være en kilde til energi, og det bliver vi ved med at dele med hinanden. Vi deler alle energi på forskellige måder, og det er op til hver af os at finde vores egen vej.

Beat Yesterday

Vi føler os bedst, når vi griber muligheden og åbner vores sind for at lære noget nyt. Når alle bestræber sig på at slå gårsdagens resultater, bliver hele virksomheden både stærkere og smartere. På Academic Work arbejder vi hårdt for at fortsætte med at være nysgerrige, fordomsfri, frygtløse, støttende og ærlige nok til at være i stand til at reflektere over vores egne handlinger.

Show Heart

Et godt liv handler i sidste ende om at passe på andre og have andre, som kan lide dig. Det samme gælder på arbejdet. Omsorg betyder, at vi gør en indsats for virkelig at se og støtte hinanden – og når det er nødvendigt, og at vi kæmper for hinanden sammen.

Hvad venter i fremtiden?

Academic Work startede i Sverige i 1998 af tre studerende og er i dag en international virksomhed. Det næste lande, vi åbnede kontorer i, var Norge, efterfulgt af Finland og Danmark. Tyskland blev det femte marked, hvor vi etablerede os, og den seneste tilføjelse er Schweiz. Det er spændende at tænke på, hvor meget mere vi kan vokse på hvert af disse markeder – og at tænke over, hvilke nye lande vi åbner i fremtiden.

Vores ambition når det kommer til ekspansion er høj – bliv en del af Academic Work og vær med på den spændende rejse, der ligger foran os.

AW_75.jpg

Vil du være en del af vores team?

Intern karriere i Academic Work