My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Academic Work

Internationalt

Academic Work findes i dag i seks forskellige lande. Vores kontor i Danmark blev etableret i 2008, og derudover har vi over 20 kontorer tilsammen i Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Schweiz.

Sverige

Historien om Academic Work startede i en kælder på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm i 1998, hvor tre studerende fik en idé om at hjælpe deres medstuderende med at få et job. I dag har vi 11 kontorer rundt om i Sverige. Læs mere om vores virksomhed i Sverige her.

Norge

Norge og Olso var det første sted, vi etablerede i udlandet, og vores første kontor åbnede i januar 2007. Få år senere åbnede vi også et andet kontor i Trondheim. Læs mere om vores virksomhed i Norge.

Finland

Vores første kontor i Finland åbnede i Helsinki i 2008. Vores finske kolleger arbejder meget med IT-branchen, hvilket kan ses på deres jobliste på deres hjemmeside. I dag er der også et kontor i Espoo. Du kan læse om Finland her.

Tyskland

Kontoret i München var det første kontor, hvilket åbnede i 2008. I dag har vi også et kontor i Hamborg. Læs mere om Tyskland her.

Schweiz

I 2015 etablerede vi os i Schweiz, og i dag har vi kontorer i fransktalende Genéve og Lausanne. Regionen er præget af store internationale virksomheder, hvilket betyder, at mange af vores kunder også er internationale kunder. Læs mere om vores virksomhed i Schweiz her.