Presseudgivelser

Få indblik i et udpluk af presse- og medieudgivelser, hvori Academic Work indgår.

9. december 2019

Udpluk: "Vi måler både på virksomhedens finansielle succes, dens generelle omdømme – og om kandidaterne konkret har lyst til at arbejde der." "Få tips til den gode jobannonce"

Læs hele artiklen på Berlingske.dk

9. december 2019

Udpluk: "Marlene Hansen er talent acquisition manager hos rekrutterings- og vikarbureauet Academic Work. Her er hendes tre bedste tip til den gode jobannonce:"

Læs hele artiklen på Berlingske.dk

9. december 2019

Udpluk: "Starten afgør alt. Efter syv sekunder har jeg enten tabt eller vundet læserens opmærksomhed, og efter de første tredive sekunder ved de, om de vil søge jobbet."

Læs hele artiklen på 24Nyt.dk

9. december 2019

Udpluk: "I en jobannonce skal min opmærksomhed fanges i de allerførste linjer. Ellers er jeg videre - og det gælder ikke kun for mig, men for langt de fleste kandidater."

Læs hele artiklen på NewsBreak.dk

8. oktober 2019

Udpluk: "En ny rapport viser, at unge nyuddannede inden for it-branchen hovedsageligt fokuserer på lønvilkår, når de skal vælge job - det er dog ikke ens for alle brancher."

Læs hele artiklen på ITWatch.dk

4. oktober 2019

Udpluk: "Bløde værdier er vigtigere end høj løn - bortset fra i én bestemt branche. Arbejdsmiljiø, gode kolleger og mangfoldighed på arbejdspladsen vægter højt, når unge søger job"

Læs hele artiklen på Finans.dk

3. oktober 2019

Udpluk: "Vi er i en tid, hvor virksomhederne kæmper med at rekruttere og holde fast på de rigtige kandidater. Men hvis vi gerne vil tiltrække nogen, skal vi forstå hvordan..."

Udgivet bredt i Sjællandske Medier

26. september 2019

Udpluk: "De store it-giganter er populære blandt de unge danske it-talenter, viser en ny undersøgelse. En aarhusiansk it-virksomhed slår dog en række amerikanske giganter..."

Læs hele artiklen på Computerworld.dk

25. september 2019

Udpluk: "De unge mennesker, der i disse år er på vej ind i it-branchen har et markant anderledes syn på løn end folk i andre brancher. Det viser ny undersøgelse fra Academic Work."

Læs hele artiklen på Computerworld.dk
Del artikel