Hero image

Tag dit næste skridt i karrieren med Academic Work

Drømmer du om at starte nyt job? Som din karrierepartner hjælper vi dig med at tage det næste skridt i karrieren - enten som konsulent hos os eller gennem direkte rekruttering hos en anden virksomhed.

Her kan du læse om fordelene ved at starte karriere gennem Academic Work og se en oversigt over vores ledige stillinger.

Se alle ledige stillinger

Karriere og personlig udvikling

En lovende karriere og mulighed for at udvikle sig på både et personligt og fagligt niveau er vigtige faktorer, når du søger et nyt job. Drømmer du for eksempel om at have en bred rolle i en mindre virksomhed, hvor du kan vokse og udvikle dig over tid? Vi arbejder med store og små virksomheder i en række forskellige brancher, hvilket giver dig gode muligheder for at finde et job, der matcher dine personlige ønsker. Som konsulent hos os har du også en personlig Consultant Manager, der guider dig i din udvikling og hjælper dig at nå at dine karrieremål.

Nye og spændende ansvarsområder

Når du arbejder som konsulent hos os får du muligheden for at få spændende udfordringer og ansvarsområder. Vi arbejder med både globale aktører, mindre nicheaktører og startups.

Lyder det spændende? Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.

Fantastiske kolleger

Selv det bedste job bliver endnu bedre med fantastiske kolleger! Når vi modtager en ny opgave, sikrer vi derfor, at både teamet og arbejdskulturen og vidensniveauet matcher dig og dine ønsker. Som konsulent hos os vil du også være en del af et stort netværk af young professionals, hvor du får mulighed for at dele din viden og erfaringer og skabe værdifulde kontakter for fremtiden.

Øget ligestilling og diversitet

For os er diversitet og ligestilling en selvfølge, og vi arbejder dagligt på at sikre en rekrutteringsproces fri for diskrimination og fordomme. Når du søger job hos os, kan du derfor føle dig sikker på, at din viden, erfaring, ambition og fremtidige potentiale er i fokus. Ud over vores daglige arbejde har vi skabt forskellige former for initiativer, herunder AW Academy - vores søsterselskab, som tilbyder intensive kurser inden for IT og tech. Hver optagelse på AW Academy foregår gennem en anonym rekrutteringsproces, hvor vægten ligger på dine færdigheder og potentiale frem for uddannelse og tidligere erfaring.

Bliv en del af os i Academic Work

Vi har hjulpet mange studerende og akademikere i starten af karrieren med at finde et job. Vil du tage det næste skridt i karrieren? Tilmeld dig vores jobagent, og få personlige jobanbefalinger i din indbakke.

Opret en jobagent

Din karrierepartner

Vi mener, at det er enormt vigtigt, at du arbejder på rimelige vilkår. Academic Work er et autoriseret rekrutterings- og vikarbureau. Det betyder, at vi har overenskomster og forsikringer, så du kan føle dig tryg, når du starter din karriere hos os. Academic Work er din karrierepartner inden for flere områder med høj efterspørgsel. Læs mere om, hvordan det er at arbejde som konsulent hos os.