My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Salg job

Tag dit næste karriereskridt inden for salg med Academic Work

Hos Academic Work vil vi få dig til at vokse, få nye oplevelser, prøve forskellige roller og få kontakt med andre talentfulde, ambitiøse og højt kvalificerede mennesker. Som din karrierepartner kan vi hjælpe dig med at tage det næste skridt i din karriere, hvad enten det er som konsulent eller ved at hjælpe dig med at finde et fast job hos en af vores mange attraktive kunder inden for salg.

Se vores ledige stillinger inden for salg
Salg job

Karriere- og udviklingsmuligheder

Store karrieremuligheder og muligheden for personlig og professionel udvikling er blandt de vigtigste faktorer, når man leder efter et nyt job. Vi arbejder med virksomheder i alle størrelser og inden for mange brancher, der giver dig mulighed for at finde et job, der passer til dine mål. Uanset om det er at være en del af et stort team med lange salgscyklusser, der arbejder med virksomhedens næste big deal eller i mindre organisationer, hvor der er høj hastighed i forhold til produkterne. Måske ønsker du at blive leder og bygge dit eget team? Når du arbejder som konsulent hos Academic Work, har du en personlig konsulentleder, der hjælper dig med at nå dine karrieremål og coacher dig i at finde nye måder at udvikle dig professionelt på.

Interessante og udfordrende ansvarsområder

Et job inden for salg giver store muligheder for nye, udfordrende ansvarsområder. Verden ændrer sig konstant, og dette gælder også for organisationer og hvordan forretningsmodellerne ser ud for mange af vores partnere. Nogle er på en digital transformationsrejse, andre vil gøre noget helt andet og nogen forsøger at udkonkurrere andre virksomheder. Uanset om det lykkes eller ikke, så handler alt om salg. Det vigtigste er dine ambitioner, drivkraft og evner i forhold til rollen, og vi lover at tilbyde dig udfordringer, der får både dig og virksomheden til at vokse!

Salg job

Gode kollegaer og godt arbejdsmiljø

Selv det bedste job bliver bedre med gode og dygtige kolleger. Når vi får en ny opgave, sørger vi for at lære, hvordan teamet, kulturen og de nuværende kompetencer er hos virksomheden og hertil sikre, at du er et fantastisk match for teamet. Med Academic Work bliver du også en del af et stort netværk af young professionals, hvor du får muligheder for at dele erfaringer, viden og skabe værdifulde forbindelser til fremtiden.

Roller med høj efterspørgsel

Lige nu har vi stor efterspørgsel efter følgende roller. Hvis nogen matcher din profil, så opret en jobagent, og vi vil kontakte dig og prøve at matche dig med dit næste drømmejob.

Salg – En fremtidssikker karriere med store muligheder

Tillykke med at have startet en fremtidssikker karriere. Markedet for dygtigere sælgere vokser kontinuerligt, og manglen på dygtige sælgere hæmmer den potentielle vækst i mange virksomheder. Vi hjælper virksomheder at udfylde dette hul i 6 lande i Europa, og et job hos en af vores samarbejdspartnere kan være starten på din internationale karriere.

Interesseret i et arbejde udenlands? Her kan du læse mere.

Øget ligestilling og diversitet

Når vi rekrutterer til Academic Work, fokuserer vi på dine tidligere erfaringer, kompetencer, ambitioner, evner og fremtidigt potentiale. Vi arbejder konstant på at forbedre vores interne processer for at sikre, at vi eliminerer alle potentielle kilder til individuelle fordomme og diskrimination. Derudover skaber vi også nye initiativer som AW Academy, hvor vi har en helt anonym og kompetence/potentialebaseret rekrutteringsproces, der ikke tæller tidligere arbejdslivserfaring eller en specifik tidligere uddannelse. Denne proces har indtil videre har resulteret i en hurtig vej til at balancere ubalancen mellem køn samt en større diversitet af forskellige personligheder og personlig baggrund generelt.

Bliv en del af Academic Work

Gør som 145.000 young professionals og find dit næste karrieretrin med Academic Work. Tilmeld dig en jobagent, og få skræddersyede forslag til dit næste job direkte i din indbakke.

Din karrierepartner

Fair arbejdsvilkår betyder utroligt meget for os. Vi er derfor en autorisereret rekrutterings- og konsulentvirksomhed. Det betyder, at vi har kollektive aftaler og alle nødvendige forsikringer, så du kan føle dig sikker, når du arbejder for og bygger din karriere hos os. Når du arbejder som konsulent for Academic Work, får du en konsulentleder, der hjælper dig med at nå dine karrieremål og udvikle dig i din rolle. Lær mere om, hvad det vil sige at arbejde som konsulent hos Academic Work.