Forskellige stillingstyper

Forskellige stillingstyper

Når du søger en stilling gennem os, findes der forskellige typer af stillinger og opgaver at vælge imellem. Her kan du læse mere om forskellige stillingstyper, som du finder hos os.

Konsulent

At arbejde som konsulent indebærer, at du er ansat hos Academic Work, men arbejder for en af vores kunder. Du skriver ansættelseskontrakt med Academic Work, og det er altså os, der bliver din arbejdsgiver, og som har ansvar for eksempelvis lønudbetaling og arbejdsgiverafgifter.

Som konsulent har du altid en ansvarlig rekrutteringskonsulent tilknyttet, som du kan henvende dig til, når du har spørgsmål.

Eftersom alle vores konsulenter er young professionals, præcis ligesom dig, er vores ambition, at I skal kunne networke, inspirere og komme til at lære hinanden godt at kende.

Karrienetværk og events for vores konsulenter er nogle eksempler på, hvad du som konsulent får via Academic Work.

Konsulent på deltid ved siden af studierne

Hvis du er studerende, er en ansættelse som konsulent på deltid en perfekt måde at opnå kvalificeret erhvervserfaring på og et godt supplement til studielivet. Som konsulent på deltid får du desuden mulighed for at prøve forskellige brancher og arbejdsområder af og få en chance for at skabe vigtige kontakter, som er værdifulde for din fremtidige karriere.

Hvor meget du vil og kan arbejde ved siden af studierne, er selvfølgelig op til dig. Nogle trives med et ekstra job, som strækker sig over en længere periode, hvor andre foretrækker at arbejde i kortere perioder. En del ønsker at arbejde på hverdage, andre foretrækker aften-, nat- eller weekendarbejde.

Konsulent på fuldtid

Et fuldtidsjob som konsulent en effektiv måde at få foden inden for i en virksomhed. Længden på arbejdsopgaven kan variere. En mulighed er, at du kan arbejde for samme virksomhed under længere tid, eller du kan prøve forskellige roller hos flere af vores kunder.

Få erfaring i sommerperioden

Er du stadig studerende, kan du finde mange forskellige typer af sommerjob gennem os i flere forskellige brancher. De bliver annonceret i foråret, men mange virksomheder har også behov for bemanding tættere på sommeren. Du kan derfor finde et sommerjob, selvom du er sent ude!

Begynd din karriere med et trainee-program

At deltage i et trainee-program er den perfekte start på en succesfuld karriere. Du får mulighed for at få kendskab til en organisation fra bunden gennem både teori og praktisk arbejde.

Du får en dyb forståelse for virksomheden og et godt udgangspunkt for at avancere efter programmet er slut. Vi hjælper løbende virksomheden med at formidle deres trainee-program til young professionals. Hold derfor godt øje med vores hjemmeside!

At blive rekrutteret

En rekruttering indebærer, at Academic Work hjælper virksomheden med rekrutteringsprocessen inden for et arbejdsområde, og at virksomheden efterfølgende ansætter kandidaten. Med andre ord bliver du ansat direkte af vores kunde i stedet for at arbejde som konsulent hos os.

Vi har ansvaret for hele rekrutteringsprocessen – lige fra annoncering af stillingen til udvælgelse af slutkandidater, der skal præsenteres for kunden. Derefter beslutter kunden, hvem de vil ansætte. Hvis du bliver den udvalgte, ansættes du direkte af vores kunde.

Academic Work står dog altid parat til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål.