My profile
My profile
Academyexpand_more
For jobsøgendeexpand_more
For virksomhederexpand_more
Find medarbejdereexpand_more
Kompetenceudviklingexpand_more
Bliv en mere attraktiv arbejdsgiverexpand_more
Hvorfor Academic Work?expand_more
Guidesexpand_more
Om osexpand_more
Om Academic Workexpand_more
Bliv en del af Academic Workexpand_more
CSR og miljøexpand_more
Vilkårexpand_more
Kontaktexpand_more
Academic Work Academy

Skift karriere med os - sådan fungerer det!

Virksomheders kompetencebehov ændrer sig konstant, men motiverede, tilpasningsdygtige mennesker vil altid være efterspurgte. Med Academic Work Academy kan du starte din drømmekarriere med et garanteret job efter blot 12 ugers træning.

Se vores aktuelle programmer

Fremtidssikring af din karriere

Vil du være med til at skabe fremtidens robotter, designe morgendagens elnet, hjælpe virksomheder med at vokse med smarte forretningssystemer eller arbejde med de digitale innovationer, der kan bringe os tættere på at løse klimakrisen? Seismiske ændringer, der revolutionerer vores samfund, kaldes "megatrends", og digitalisering er en sådan transformation. I den nærmeste fremtid vil disse ændringer på arbejdsmarkedet betyde, at der bliver brug for folk, der i dag arbejder i forskellige brancher inden for IT og tech. Det er derfor programmer eksisterer. Er du klar til at komme i gang? Se aktuelle programmer her.

Et garanteret job

Vi matcher de kompetencer, som virksomheder har brug for, med de mennesker, der har potentialet til at bestå vores uddannelseskurser. De roller, som vi sigter mod at udfylde, varierer afhængigt af efterspørgsel, men nogle populære programmer er Java Developer, C# Developer og Automation Engineer.

Alle vores kurser har én ting til fælles: Du er sikret beskæftigelse umiddelbart efter du har færdiggjort uddannelsen.

Er du interesseret i IT og tech?

Der er ikke én måde at arbejde på inden for IT og tech, alle job er forskellige. Nogle roller kræver analytiske evner, andre har brug for en social person med evnen til at få andre omkring dem til at vokse i deres roller. Nogle job kræver omhyggelig opmærksomhed på detaljer, andre har brug for en, der kan tænke ud af boksen. Siden 2015 har vi gennemført over 200 uddannelser på tværs af en række fag, og hver af dem har ført til et job umiddelbart efter endt uddannelse. Se aktuelle kurser

Vi tilbyder...

→ 12-ugers intensiv træning designet til at træne dig i de kompetencer, virksomheder har brug for.

→ Fastansættelse som konsulent gennem Academic Work i 12 måneder.

→ En effektiv vej til en ny karriere inden for IT eller tech uden behov for tidligere erfaring

200+

gennemførte programmer siden 2015

3000+

personer har fremtidssikret deres karriere gennem os

1000+

virksomheder og organisationer har ansat vores konsulenter for at få de rette kompetencer

En hurtig vej til en ny karriere – sådan fungerer det!

1. Find det rigtige program for dig: Vi tilbyder forskellige kurser, der alle leder til et job inden for IT eller tech.

2. Udvikling af dine kompetencer: Hvis du bliver optaget på et af vores programmer, venter 12 ugers træning med de nyeste metoder, branchens bedste undervisere og højt motiverede klassekammerater.

3. Start din nye karriere!: Efter din eksamen starter du din nye karriere i en attraktiv virksomhed inden for IT og tech.

Hvad siger tidligere deltagere?

At skifte karriere og udvikle dit kompetencesæt kan være udfordrende, men det er altid det værd. Lad vores alumner fra Academic Work Academy fortælle dig om deres oplevelser, og hvordan deres karriere tog fart efter endt uddannelse.