Hero image

Sådan søger du gennem Academy

Ansøgningsprocessen til Academy varierer lidt afhængigt af programmet, men fokus er altid det samme: din evne til at lære hurtigt og din motivation til at skifte karriere.

1

Lav testene online

Ansøgningsprocessen til Academy varierer lidt afhængigt af programmet, men fokus er altid det samme: din evne til at lære hurtigt og din motivation til at skifte karriere.

2

Send din ansøgning og CV

Du vil høre om dit testresultat via e-mail inden for få dage. Hvis du har bestået, får du et link til ansøgningsportalen. Fokuser på at beskrive din motivation og send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da kurserne nogle gange kan være fyldt allerede inden ansøgningsfristen.

3

Telefonscreening

Hvis din ansøgning overbeviser os, aftaler vi en telefonscreening med dig. Her får du mulighed at kunne fortælle mere om dig selv samt høre mere om den uddannelse, du søger til, og hvad den vil kræve af dig.

4

Samtale

I vores samtaler fokuserer vi på dine personlige kompetencer: hvordan du har løst problemer i dine tidligere arbejdsroller, hvordan du interagerer med andre og hvor dine styrker ligger. Gør dig klar til at give eksempler og charmere os med din motivation, attitude og personlighed!

5

Referencetjek

Vi ringer til to personer, du har arbejdet med før, for at få en ekstern mening og være sikker på, at du er den diamant, vi har ledt efter.

6

Samtale med kunden

Hvis du søger til en uddannelse, der er bygget i samarbejde med en eller flere kundevirksomheder, og du allerede ved, hvilken kundevirksomhed, du søger til, vil du få din afsluttende samtale hos kunden.

7

Velkommen!

Du klarede det: Lad os komme i gang med den store læringsrejse og gøre dig klar til din nye karriere via Academic Work!