VELKOMMEN TIL ÅRETS YPAI EVENT

At være i stand til at tiltrække, engagere og udvikle mennesker, som kan skabe og udvikle relationer, er en af de mest attraktive konkurrencefaktorer, en virksomhed kan besidde. Derudover er det en af de bedste måder, hvor din virksomhed kan opnå den ønskede kvalitet, effektivitet og rentabilitet.

Efter stor succes i Sverige, Norge og Finland afholder Academic Work i år sit første Young Professional Attraction Index (YPAI)-arrangement!

Kort fortalt, er YPAI en gennemgribende undersøgelse, som hjælper til at forstå, hvad studerende og nyuddannede stræber efter i søgen på en fremtidig arbejdsplads, samt hvor attraktive forskellige arbejdspladser vurderes at være.

Læs mere om YPAI

Ved præsentationen i det centrale København deler vi resultatet for året YPAI-undersøgelse, hvor vi desuden vil dykke dybere ind i, hvad der motiverer young professionals i arbejdslivet, og hvordan målgruppen selv ser på fremtiden. Inviter dine kollegaer med og kom med til dette interessante og givende foredrag.

Svante Randlert agerer som taler til arrangementet. Svante er en prisvindende svensk taler og er en af de dygtigste og mest profilerede personligheder inden for rekruttering og Employer Branding - til dette event taler han engelsk og han SKAL opleves!

Vi serverer frokost og arrangementet er omkostningsfrit. Hjertelig velkommen! 

Dato: 23. oktober
Tidspunkt: Halvanden time midt på dagen - nærmere info følger.
Sted: Centrale København med let adgang fra offentlig transport – nærmere info følger.
Taler: Svante Randlert

Tilmeld dig her!

Tip en ven