VORES KOMPETENCEOMRÅDER

Hos Academic Work arbejder vi med personalebemanding og rekruttering inden for en række forskellige fagområder. Her følger nogle eksempler på områder, som vi kan hjælpe dig med.

PERSONALE INDEN FOR IT 

Eksempler på kerneområder er systemudvikling, webudvikling, webdesign, netværksadministration, support, programmering, testning og drift af server.
 

PERSONALE INDEN FOR ØKONOMI OG JURA 

Eksempler på kerneområder er regnskab, business controlling, kredit- og risikostyring, lønadministration, indkøb, erhvervsjura samt analyse- og researcharbejde.
 

PERSONALE INDEN FOR SALG 

Eksempler på kerneområder er butikssalg, indgående salg, udgående salg, salgssupport og kasseassistance.
 
Vi kan også hjælpe dig med at finde personale til andre områder, som teknik, markedsføring og information, kontor og administration, telekommunikation og kundeservice, pædagogik, industri og produktion samt hotel, restaurant og turisme.
 
Ved at udfylde formularen accepterer du, at vi behandler dine personlige oplysninger, og at vi evt. kommunikerer med dig via målrettede e-mail-meddelelser og invitationer til relevante møder. For mere information om hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger, se venligst vores Privatpolitik

Tip en ven