Vikarbureau teknologi – lad os hjælpe dig!

Skal du bruge medarbejdere til tekniske stillinger? Academic Work er en erfaren partner inden for bemanding af ingeniørstillinger og andre tekniske stillinger.

Vikarbureau teknologi - vil du gerne høre mere om vores vikarservice inden for teknologi? Kontakt os.

Har du brug for teknisk personale? Vores tilfredse teknologi-kunder er fra mange forskellige brancher som f.eks. bygge- og anlægssektoren, materialeteknik, infrastruktur, elektronik, telekommunikation, energiteknologi og biologi for nu bare at nævne et par stykker.

Vikarbureau teknologi - hvorfor benytte en vikarservice til tekniske stillinger?

Vores vikarløsninger inden for teknologi kan hjælpe dig i mange situationer, f.eks. til at dække perioder med stor ordrevolumen eller stor efterspørgsel, når du har brug for personale til at arbejde på et projekt i en tidsbegrænset periode eller til at dække forældreorlov, sygeorlov eller andre typer orlov. Vi har også en lang række tilfredse teknologi-kunder, der har tekniske konsulenter til at arbejde for dem i længere perioder.

Når du bruger vores vikarservice, påtager Academic Work sig ikke alene det fulde ansvar for rekrutteringsprocessen men også det administrative ansvar under hele ansættelsesperioden. Alle omkostninger er inkluderet i en timetakst, og du betaler kun for antallet af faktiske arbejdstimer – hvilket gør det nemt at forudsige og kontrollere omkostningerne.

Vikarbureau teknologi - hvilke teknologi-stillinger kan vi finde medarbejdere til?

At arbejde på en konsulentopgave gennem Academic Work er ofte et vigtigt skridt i en Young Professionals karriere. Vi matcher altid kandidaten specifikt til din virksomhed og stilling. Kontakt os, så vi kan høre mere om dine behov!

Her er nogle eksempler på stillinger inden for teknologi, som vi kan hjælpe dig med at finde det rette talent til:

Har du behov for at finde bemanding til en af disse stillinger eller måske til noget andet inden for teknologi? Academic Work er et vikar- og rekrutteringsbureau med fokus på Young Professionals: Vi hjælper dig med at finde kompetente eksperter, der enten er under uddannelse eller befinder sig i starten af deres professionelle karriere.

Kontakt os, og lad os hjælpe dig med at finde det personale, du har brug for!

Del artikel