Vikarbureau Medier

Hvis du leder efter et vikarbureau, der kan hjælpe dig med at finde bemanding indenfor medier, er du kommet til det rette sted.

Her hos Academic Work har vi lang erfaring indenfor vikarløsninger, og vores ambition om altid at arbejde for de mest optimale løsninger, er nøglen til succes.

Vikarløsningen er det rette redskab for en virksomhed, der leder efter en nem og fleksibel måde at finde medarbejdere på.

Vikarbureau Medier – Kontakt os for at høre mere

Vikarbureau Medier – en metode til at øge hastighed og fleksibilitet

Virksomheder kan til forskellige tider stå over for forskellige problemer med hensyn til bemanding. Det kan være en større arbejdsbyrde, der lægger pres på virksomhedens medarbejdere, midlertidig orlov eller andre kompetencehuller, der hurtigt skal fyldes.

Når denne type problemer opstår, er vikarløsningen et fantastisk redskab. Vikarløsningen er en fleksibel og effektiv metode til at sikre, at du har fundet de rette folk, på rette sted, til rette tid. Med Academic Works hjælp kan du fokusere mere på din kernevirksomhed, mens vi håndterer vikarerne.

Vi arbejder også med rekruttering indenfor medier.

Vikarbureau Medier – Academic Work kan hjælpe dig med at besætte mange stillinger indenfor medier

Vi har mange års erfaring indenfor vikarbranchen, og ambition er vores største drivkraft til at opnå gode resultater.

Udover vikarløsninger indenfor medier arbejder vi også med vikarløsninger til marketing og vikarløsninger til kommunikation. Her er nogle eksempler på stillinger, som vi kan hjælpe dig med at finde vikarer til:

Vikarbureau Medier – et vikarbureau indenfor medier, der har specialiseret sig i Young Professionals

Hvem er Young Professionals? Vi er overbevist om, at de er fremtiden for mange virksomheder og deres udvikling. Young Professionals har intet at gøre med alder, de er studerende og akademikere i starten af deres karriere, og de har den sidste nye viden på markedet.

Vi har arbejdet med Young Professionals i mange år, og i løbet af alle disse år er vi kommet til at kende dem rigtig godt. Vi har endda udarbejdet spørgeskemaet YPAI – Young Professional Attraction Index - der hjælper os og andre virksomheder med at forstå denne målgruppe endnu bedre.

Ved hjælp af dette spørgeskema kan vi lære mere om Young Professionals, og hvad de lægger vægt på, når de vælger arbejdsgiver, hvilket er med til at positionere os som eksperter inden for netop denne målgruppe!

Hvis du ikke er sikker på, hvad der passer bedst til din virksomhed, så kontakt os med det samme!

Del artikel