Vikarbureau Marketing – vikarservice for stillinger indenfor marketing

Leder du efter nye medarbejdere indenfor området marketing og PR? Lad vores specialiserede rekrutteringseksperter hjælpe dig!

Vikarbureau Marketing- kontakt os for at høre mere om vores vikarservice

Vikarbureau Marketing – vi kan hjælpe dig med bemanding af stillinger indenfor marketing

Området marketing og PR ændrer sig hele tiden. Academic Work er et vikar- og rekrutteringsbureau, der har lang erfaring med at finde medarbejdere til forskellige stillinger indenfor marketing og PR.

Veluddannede marketingmedarbejdere er meget efterspurgte, og da vi arbejder aktivt sammen med skoler og universiteter indenfor dette område, kan vi hjælpe dig med at få adgang til de bedste kandidater.

Vikarbureau Marketing – marketing har ændret sig

I løbet af de seneste år har digitaliseringen fuldstændigt ændret de kompetencer, der kræves til stillinger inden for marketing. Academic Work vil hjælpe dig med at finde Young Professionals med opdaterede kompetencer, når du har brug for dem.

Vi har erfaring med bemanding til både kreative marketingstillinger og til nyere digitale og analytiske stillinger.

Vi fokuserer på Young Professionals, så hvis du leder efter en ny deltidsmedarbejder, der stadig er under uddannelse, eller en nyuddannet ekspert, er vi den rette partner for dig.

Vikarløsninger er et godt valg, hvis du f.eks. har brug for at besætte en midlertidig stilling hurtigst muligt. Mange af vores tilfredse kunder benytter også vores vikarservice, når de skal finde en medarbejder til en helt ny stilling – så har de en ”sikker” periode, hvor de kan finde ud af, om det hele fungerer.

Vikarbureau Marketing – hvilken type stilling leder du efter en marketingmedarbejder til?

Med vores vikarservice inden for marketing kan vi finde medarbejdere til bl.a. følgende stillinger:

Kontakt os i dag for at finde den rette marketingmedarbejder til din virksomhed!

Del artikel