Vikarbureau kundeservice – vi kan hjælpe dig!

For at få succes er det for mange virksomheder altafgørende at finde kundeorienteret kundeservice-personale. Kundeservice, hvad enten den er personlig, online eller over telefonen, er din chance for at imponere kunden med personlig kontakt.

Vikarbureau kundeservice - lad os hjælpe dig med bemanding til kundeservice

Hvornår giver det mening at benytte et vikarbureau til kundeservice?

Kundeservice er en arbejdskrævende branche, og med et stort antal medarbejdere følger også større omsætning, mere sygeorlov og familierelateret orlov. Det kan tage en stor del af rekrutteringslederens tid at finde vikarer og bemanding til ferieperioder eller perioder med større arbejdsbyrde som f.eks. op til jul eller i forbindelse med et stort udsalg. Ved at benytte vores vikarservice i situationer, hvor behovet for personale er midlertidigt, kan du spare masser af tid og HR-ressourcer. Hvis du vælger en vikarløsning, er alle omkostninger i forbindelse med f.eks. sygeorlov, ferier osv. inkluderet i timetaksten. Når du benytter vores vikarservice, betaler du altid kun for det antal timer, som den ansatte person har arbejdet i.

Hvis et behov for personale, der i første omgang ansås for at være af midlertidig karakter, senere udvikler sig til at være længerevarende, kan du altid vælge at fastansætte medarbejderen i løbet af den aftalte vikarperiode. Her kan du finde yderligere oplysninger, hvis du allerede ved, at du har et langvarigt behov og har brug for hjælp til rekruttering af personale til kundeservice.

Medarbejdere til personlig kundeservice, call-center eller chat?

I dag betjener de fleste virksomheder deres kunder gennem mange forskellige kanaler, både online og offline. Kundernes forventninger til serviceniveauet er høje, og det er meget vigtigt, at også vikarer er motiverede og opdaterede omkring virksomhedens processer for at kunne yde den bedst mulige service. Både i forbindelse med vores vikarløsninger og vores rekruttering udvælger vi altid den rette person til jobbet vha. en kvalitetssikret rekrutteringsproces. På den måde kan du være sikker på at finde den person, der passer til din virksomheds kultur.

Her er nogle eksempler på stillinger, som vi har fundet de rette personer til via vores vikarservice:

Fortæl os mere om dine bemandingsbehov:

Del artikel