Vikarbureau Kontor

Hvis du leder efter en ny medarbejder inden for kontor eller administration, er du kommet til det rette sted. Academic Work har lang erfaring med bemanding, så med vores viden kan vi hjælpe dig bedst muligt.

Vores rekrutteringseksperter har ekspertise inden for forskellige forretningsområder, og kan udarbejde skræddersyede løsninger, der passer til det, du leder efter.

Vikarbureau Kontor – Vil du i kontakt med en rekrutteringsekspert?

Vikarbureau Kontor – Har du et kortvarigt behov for bemanding, eller skal du dække en periode med travlhed på kontoret?

Mængden af administrationsarbejde kan være svær at forudsige, og behovet for ekstra arbejdskraft kan opstå uden varsel. Det kan f.eks. være i forbindelse med forældreorlov, omstrukturering af organisationen, højsæsoner eller en stor indkommende ordre.

For at sikre fleksibilitet og servicekvalitet er det vigtigt at have velfungerende kontorfunktioner, og her er det, at Academic Work kan hjælpe dig.

Som vikarbureau hjælper vi dig med at besætte kontorstillinger som f.eks.; kontorchef, receptionist, kontorassistent, kundeservice og administration.

Hvis behovet viser sig at være langvarigt, er det også muligt at rekruttere medarbejderen i løbet af vikarperioden. Vi arbejder også med rekruttering inden for kontor.

Vikarbureau Kontor – Hvorfor bruge et vikarbureau til at besætte stillinger inden for kontor og administration?

Der er mange fordele ved at bruge et vikarbureau. Sammen med vores rekrutteringseksperter udarbejder du en behovsprofil, og derefter håndterer Academic Work selve rekrutteringsprocessen.

Selv når denne proces er overstået, og du har din nye medarbejder på kontoret, håndterer Academic Work alt papirarbejde som f.eks. lønudbetaling, tidsskema og andre administrative opgaver.

Dette giver din virksomhed mere tid til at fokusere på kernevirksomheden. Det er også en fleksibel og omkostningseffektiv løsning, så du altid har de rette medarbejdere, når der er brug for det. Academic Work har været i branchen i mange år, og vi arbejder altid hårdt på at tilfredsstille vores kunder.

Vikarbureau Kontor – En af mange grunde til at vælge Academic Work, når du skal bruge vikarer til kontor

Academic Work har siden starten fokuseret på Young Professionals – akademikere eller personer, der er i starten af deres karriere; alder har ingen betydning. Vi tror på, at Young Professionals har de kompetencer, som virksomhederne behøver for at blive ved med at udvikle sig.

De er klar over, hvor værdifulde de er for markedet, og deres valg af arbejdsplads er velovervejet. Derfor har vi lavet undersøgelsen YPAI – Young Professional Attraction Index, der har til formål at vise virksomheder, hvad der tiltrækker denne vigtige målgruppe, og hvordan man kommer i kontakt med den.

Vi har en stor viden om denne målgruppe og er sikre på, at det er noget, som din virksomhed kan nyde godt af, hvis du vælger at samarbejde med os.

Læs mere om vikarløsninger inden for administration eller vikarløsninger inden for kundeservice

Hvis du ikke er sikker på, hvad der passer bedst til din virksomhed, så kontakt os med det samme!

Del artikel