Vikarbureau Kommunikation – lad os hjælpe dig!

Hvad enten det drejer sig om information, PR eller medier, så kan Academic Work hjælpe dig med bemanding inden for kommunikation.

Med et stort netværk af kandidater og rekrutteringseksperter kan vi tilbyde en problemfri og nem vikarløsning til din virksomhed.

Vikarbureau Kommunikation – Kontakt os for yderligere information om vikarløsninger inden for kommunikation

Vikarbureau Kommunikation – Leder du efter vikarer til kommunikation?

Gode folk skaber gode virksomheder. Men fantastiske folk skaber fantastiske virksomheder.

Academic Work har mange års erfaring på vikar- og rekrutteringsmarkedet, og vi er eksperter i målgruppen Young Professionals. Young Professionals er fremtiden, og det er vores passion at finde de rette kandidater til de rette virksomheder.

Konkurrencen på markedet bliver mere og mere intens, og det er ikke altid nemt at finde de rette vikarer. Hvis du leder efter hjælp til bemanding inden for kommunikation, er du kommet til det rette sted. Vi kan også hjælpe med rekruttering inden for kommunikation.

Vikarbureau Kommunikation – Hvorfor bruge et vikarbureau, når du leder efter nye medarbejdere inden for kommunikation?

At bruge et vikarbureau er effektivt på mange måder. Det kan være et fantastisk værktøj, som virksomheden kan bruge til at kontrollere omkostningerne og få adgang til fleksible ressourcer.

Når du benytter dig af vikarløsninger, kan du vælge mellem fuldtids- og deltidsvikarer. Deltidsvikarer giver øget fleksibilitet og effektivitet i medarbejderstaben. Deltidsvikarer er f.eks. perfekte i perioder med travlhed og sygdom.

Fuldtidsvikarer er en god løsning, hvis du i en periode har brug for flere medarbejdere og ønsker at leje vikarer på fuld tid. Fordelen er, at vi håndterer hele processen, så du kan fokusere mere på din kernevirksomhed.

Vikarbureau Kommunikation – Hvilken stilling skal du bruge vikar til inden for kommunikation?

Vi udarbejder altid en unik behovsprofil ud fra din virksomheds behov og har en omfattende rekrutteringsproces, der sikrer det bedste resultat. Dette er nogle eksempler på stillinger, som vi kan hjælpe dig med:

Er du mere interesseret i at finde en ny medarbejder inden for marketing? Læs mere om vikarer til marketing

Hvis du ikke er sikker på, hvad der passer bedst til din virksomhed, så kontakt os med det samme!

Del artikel