Vikarbureau Industri

Leder du efter et vikarbureau indenfor industri, der kan hjælpe dig med at styrke din medarbejderstab? Academic Work er et vikar- og rekrutteringsbureau, der kan hjælpe dig i denne type situationer.

Med dygtige rekrutteringseksperter og kvalitetssikrede rekrutteringsprocesser, garanterer vi dig en grundig rekrutteringsproces samt en yderst tilfredsstillende konsulentbistand under hele ansættelsesperioden.

Vikarbureau Industri – kontakt os i dag

Vikarbureau Industri – stillinger, som Academic Work kan finde vikarer til indenfor industri

I løbet af de år vi har arbejdet i vikarbranchen har vi fået en masse vigtig erfaring med hensyn til bemanding. Her kommer bare nogle af de områder indenfor industri, som vi kan hjælpe dig med:

Vi arbejder også med vikarer indenfor fremstilling og vikarer indenfor teknologi.

Vikarbureau Industri – hvorfor vælge Academic Work, når du skal bruge vikarer indenfor industri?

Det er vigtigt for os, at du vælger et vikarbureau, du kan stole på, når du vælger os som samarbejdspartner. Vi arbejder hårdt og har en stærk ambition om at have de mest tilfredse kunder i branchen, og vi er godt på vej.

En af vores vigtigste succesfaktorer er vores forhold til og viden om Young Professionals. Young Professionals er studerende og akademikere i starten af deres karriere, og de har været vores målgruppe siden starten.

Indenfor industriområdet betyder det at holde en tæt kontakt til studerende indenfor de forskellige teknologi-områder lige fra det øjeblik, de starter deres studier, med forskellige arrangementer og samarbejder.

Vikarbureau Industri – vikarer eller rekruttering?

Har du et langvarigt eller kortvarigt behov for bemanding? Eller måske er du ikke helt sikker på, hvad du har brug for, og vil derfor gerne have en fleksibel løsning?

Alt efter hvordan du besvarer disse spørgsmål, er vikarer eller rekruttering den rigtige løsning for dig.

Rekruttering er den perfekte løsning, hvis du har et langvarigt behov og har brug for hjælp med rekrutteringsprocessen måske pga. mangel på tid eller ressourcer.

Men hvis du har et kortvarigt behov og har brug for en fleksibel løsning, er vikarer det rette valg. Så kan du finde ud af, hvor meget bemanding du har brug for alt efter, om du har en større arbejdsbyrde eller måske har brug for at dække et midlertidigt hul.

Vi arbejder også med rekruttering indenfor industri.

Hvis du ikke er sikker på, hvad der passer bedst til din virksomhed, så kontakt os med det samme!

Del artikel