Vikarbureau Administration

Leder du efter nye kontormedarbejdere inden for området administration? Her hos Academic Work har vi arbejdet med vikarløsninger i mange år og har stor viden om bemanding.

Vi udarbejder skræddersyede løsninger til din virksomhed, og vi er en pålidelig partner under hele bemandingsprocessen. Vi tilbyder vikarløsninger til at dække både kortvarige og langvarige behov alt efter, hvad din virksomhed har brug for.

Vikarbureau Administration – Kontakt os allerede i dag, hvis du gerne vil vide mere

Vikarbureau Administration – Grunde til hvorfor du skal vælge et vikarbureau inden for administration

Det kan sommetider være svært at bedømme, hvor lang tid et bestemt projekt vil tage, og hvor meget personale, der er behov for i virksomheden på forskellige tidspunkter. At ansætte enten fuldtids- eller deltidsvikarer kan være den perfekte løsning på dette problem.

Vikarer er en nem og fleksibel løsning til at sikre, at behovene på dit kontor er dækket. Når du bruger Academic Work som vikarbureau, vil du få hjælp fra vores kompetente rekrutteringseksperter, der har ansvaret for hele processen, og som er specialister inden for dette forretningsområde.

Hvis behovene på dit kontor ændrer sig, og du har brug for en længerevarende løsning, kan vi se på, om bemanding med vikarer skal ændres til rekruttering inden for administration.

Vikarbureau Administration – 3 grunde til hvorfor Academic Work skal være din nye bemandingspartner:

Vikarbureau Administration – Vi har erfaring med bemanding af mange stillinger inden for administration

Vi ved, hvor vigtigt det er at have de rette folk på rette sted, og alle administrative roller er vigtige, for at en virksomhed kan fungere, som den skal.

Når en virksomhed har det rette personale, har den også de bedste betingelser for at kunne yde sit bedste, og det er det, vi gerne vil hjælpe din virksomhed med at opnå.

Tidligere stillinger, som vi har hjulpet virksomheder med at besætte, omfatter bl.a. administratorer, kundeservice, erhvervssupport, koordinatorer og projektledere inden for administration.

Her kan du også læse mere om vikarløsninger inden for kontor og kundeservice.

Læs mere om rekruttering inden for administration.

Er du klar til at finde den rette person til jobbet? Kontakt os!

Del artikel