Tillægsservices

Vi har sammensat et udvidet servicetilbud til dig og virksomhed. Vi tilbyder blandt andet støtte i spørgsmål om medarbejderudvikling, opbygning af et stærkt employer brand, kompetenceskift inden for IT og Tech. Få en oversigt over vores servicetilbud her.

Young Professional Attraction Index

Ønsker du at vide, hvad der gør en arbejdsgiver attraktiv ifølge unge talenter? Vil du lære mere om, hvordan du kan tiltrække en ambitiøs målgruppe? Hvert år gennemfører vi undersøgelsen Young Professional Attraction Index (YPAI), der kortlægger, hvad young professionals værdsætter mest, når de skal vælge arbejdsgiver.

Mere om YPAI

AW Academy

Mærker du et kompetencegab i din virksomhed? Vi tror på, at læring er nøglen til udvikling og vækst. Med skræddersyede træningsforløb uddanner vi fremtidens medarbejdere til at dække kompetencemanglen på arbejdsmarkedet.

Læs mere om AW Academy

White papers

Vi har over 20 års erfaring som rekrutterings- og vikarbureau. Gennem årene har vi derfor haft meget tid til at opsamle erfaring og viden. Her finder du en oversigt over vores white papers og andre indsigter, der kan være værdifulde for dig som arbejdsgiver.

Læs mere
Del artikel