Sådan fungerer vikarløsninger

At leje personale gennem Academic Work er trygt, fleksibelt og effektivt. Med vores kendskab til vores målgruppe, young professionals, sikrer vi, at vi sammen finder den løsning, du synes er bedst til at dække dit behov. Når du vælger vores vikarløsninger og konsulenter, har vi arbejdsgiveransvaret med alt, hvad det indebærer.

Kontakt os

Når du har et personalebehov, som skal løses, kontakter du os eller beder os om at kontake dig. I de fleste tilfælde aftaler vi et enkelt møde for at gennemgå profilen, du ønsker, vi skal finde. Sammen laver vi en kravprofil, før vi sætter gang i søgningen.

Fra vores første kontakt med dig, til vi præsenterer kandidater, kan det tage alt fra to timer til den tid, du ønsker, vi skal bruge. Dette afhænger af, profilen du ønsker, vi skal finde. Vi ved, at attraktive profiler skal kontaktes hurtigt, så vores Consultant Managere vil sammen med dig planlægge deadlines, hvor vi bliver enige om de vigtigste tidsfrister. Vi har unik adgang til et stort og varieret netværk af kandidater og vil derfor effektivt præsentere kandidater baseret på dine ønsker.

Behov er unikke og varierer ofte i omfang og varighed. Vi har tjenester, som kan løse det hele. Vores tjenester skal dække dine behov.

Ved at lade os finde den rigtige kandidat på det rigtige tidspunkt, vil du kunne fokusere på dine egne kerneopgaver- og virksomhed.

Fuldtid

Når du har behov for én eller flere personer, som skal arbejde fuldtid i en kortere eller længere periode, er vikarer og konsulenter den rette løsning. Flere benytter i dag denne løsning, når der skal personaledækkes for fx et vikariat eller en midlertidig stilling.

Deltid

Mange benytter sig af vikarløsninger, når de har opsigelser eller behov for kompetencer, de ikke nødvendigvis har i dag. Vi ser ofte, at især studerende er efterspurgte deltidsmedarbejdere. Ved at vælge vikarløsninger på deltid får du hjælp, præcis når du behøver det, hvilket må siges at være yderst effektivt. En deltidsstilling kan variere fra uge til uge, og du bestemmer selv i hvilket omfang, du ønsker hjælpen, og hvor stort dit behov er - alt fra én enkelt dag til flere år.

Projektansættelse

Når du har et sammenhængende personalebehov i en kortere periode, er vikarer og konsulenter en rigtig fin løsning. Ved at leje personale i eksempelvis en uge eller en måned, når du har et projekt, som skal løses med en fast tidsfrist, ved vi, at vores kandidater er en yderst god ressource. Vores kandidater er vant til at arbejde i denne arbejdsform.

Vikarpool

Såkaldte vikar- eller konsulentpools er også en ydelse, vi tilbyder. Dette er en form for vikarløsning, som er særligt velegnet, når du har brug for flere ansatte ad gangen, som er tilknyttet dig. Fordelene er her, at du har flere personer med samme oplæring og profil, hvilket er yderst effektivt for dig i de perioder, hvor du har personalebehov. En "pool" med personer kan bestå af alt fra to til så mange personer, du ønsker.

Sommerjob

Du kan også benytte tilbuddet om sommerpersonale. Du vil få hjælp i præcis den periode, du ønsker, og vores erfaring fortæller, at dette særligt er populært for studerende og nyuddannede.

Kontakt os

Har din virksomhed behov for personale? Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor, så vi kan komme i kontakt med dig og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Del artikel